Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Rád bych se vás zeptal zda byste někdo nevěděl jak udělat (vyrobit) automatický posun.
Váha břemene 5kg (nádobka či kapačka) se musí pohybovat z jedné strany na druhou (vzdálenost 2m), posuv caa 2m za 30minut. Po naražení do nějakého dorazu by se zas rozjela zpět a takto by jezdila nonstop.
Máte někdo nějakou inspiraci?
Děkuji
taky jsem nad tím přemýšlel. Osadit ho kolečkem a nechat ho jezdit po nějakém profilu, ale jak udělat aby po dojezdu na jednu stranu, obrátil směr otáček, aby jel zpět?
Klasický krokový motorek je vlastně "třífázový" tedy stačí když na konci strčí do přepinače (bink) a ten mu prohodí dvě fáze
To mě nenapadlo děkuji
Sám to patrně nezapojím, takže zkusím sehnat nějakého elektrikáře.
Děkuji
Zdravím. Záleží na jaké profesionální úrovni to chceš dělat a kolik do toho chceš investovat. Jenom mne napadla taková hloupost . Co se inspirovat automatickou branou od garáže a použít nějaké jejich komponenty. Přeji pěknou neděli .
Pro robin . Já vím že 5 kilo. Já nejsem tak hloupý jak vypadám. Já jsem psal se,, inspirovat " a samozřejmě přizpůsobit svým podminkám. Mně se třeba u té brány líbí ta elektronika. Když např. narazí na překážku , tak se okamžitě zastaví. Mají tam vyřešené koncáky. Pohon gumovým pásem , tak že je tichý a spoustu dalších vychytávek.
To instalater jsem ani nemyslel tak, že jsi hloupý, jsem myslel jenom nepozorný
, se stát může a hlavně tě nevidím bo si daleko
robin -hlavně tě nevidím bo si daleko ... Není problém . Zapíchni prase , vypal slivovici a já přijedu a můžem si o tom promluvit. Jak tam dáváš ty smajlíky?
Smajlíci jsou na liště okénka, prase bych musel čórnout sousedovi, a slivku nevedem bo jsem abstinent, ale stavit se můžeš, klidně ještě dneska, potřebuju radu instalatéra ohledně hajzliku, už je celá rodina nasr. že musí splachovat kýblem a já se tu bojím zeptat
Podomítkový geberit model od roku 2002 dodnes.
Před měsícem začal po chvilkách dopouštět. Vždy tak po minutě udělal psst.
Rozebral jsem, vyčistil jsem, dělal pořád, koupil celé nové napouštění, a ještě jsme v krámě to moje demont prohlídli a nikdo na něm nic neviděl špatného, vyměnil jsem napouštění, dělal pořád, pak jsem šel okolo preskontrolu a zjistil, že opakovaně spíná, byla blbá spětná klapka u nautily, vyměnil jsem, ale ten kurva Hajzlik furt dělá pst pst pst
Takže geberit model 2002 a dál, preskontrol tlak, v pořádku, vše vyčištěné, napouštění nové a dělá pst pst pst (teď nedělá bo je tam kýbl a zavřenej kohout)
Já bych viděl spíš problém u vypouštěcího ventilu. Že ti protéká a napouštěcí to jenom dorovnává. Jakou máš nastavenou plovákovou výšku? Zkus ubrat tak 2 cm. Doufám že nejseš kus chlapa. Na to musíš mít ruce jak hajzlovej pavouk.
To jsem zapomněl napsat , rozebral jsem i vypouštění vyčistil zkontroloval a hladinu nastavil 2 cm pod přepad, do hajzliku nejde ani kapička takže tudy taky cesta nevede. Samosebou když to udělá 30x psst tak pak to jde přepadem.
Tak to bych musel vidět . Takhle mne nic nenapadá.Vím jak a na jakém principu to funguje , ale pokud jsi koupil nový a je to to samé tak akorát bordel ve vodě. Já než na to namontuji hadičku tak to pustím přímo do nádržky a nechám nějakou chvíli odtéci. Ale ten bordel se tam může vyplavovat pořád. Takhle ti akorát můžu popřát pevné nervy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.