Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena okapu titan-zinek

Od: dakon® odpovědí: 8 změna:

Dobry den, obdrzel jsem cenu za material a praci okapu 440 Kc/Bm a svody 290 Kc/Bm. Mohl by mi nekdo pomoci posoudit tuto cenu (drahe/levne/OK)? Dekuji!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Porovnávali jsme s manželem ceny okapu u nás. Nám se cena zdá dobrá, když všechno je v ceně včetně příchytek. Hodně záleží na tom, kde řemeslník, má svojí firmu. V Praze to může být i dvakrát dražší a bude to dobré.

doplněno 12.03.12 22:43:

Jen doplním. Počítáme s tím, že nám okapy dělal řemeslník, přímo na míru domu, včetně průčelí domu, kde jsou okapy různě tvarované ve druhém patře.

des*

Nic proti tomu,ale mně se to zdá drahé.Dělal jsem si to sám s manželkou 30m+3svody a dělali jsme to i s demontáží starých okapů dva dny.Bylo to jen za nákupní cenu,je to skládačka,jde to rychle,těžko radit.

hodnocení

des, jak jste to spojovali? Ja tusim, ze jste zminoval, ze bate lindab, tohle je titazinek, ktery se paji. Dekuji

des*

Jsou na to takové nasunovací spojky s těsněním,takže skládačka

doplněno 13.03.12 09:11:

okapyprovas.cz/...

doplněno 13.03.12 09:12:

Jistý jezdec,to nedoporučuje,nevím proč,ale já s tím problém nemám.

hodnocení

OK, podivam se, dekuji

des*
hodnocení

0x

Posuď to sám... techocb.cz/...

hodnocení

Des, dekuji, na material jsem se uz dival, jen bohuzel nedokazu odhadnout cas, pracnost v hodinach tak, aby jsem dostal finalni cenu.

hodnocení

0x

Dorý den, předpokládám, že těch 440 kč bude vč. háků, orientačně cena montáže za bm se pohybuje kolem 80-120 kč, žl. hák kolem 35 kč, mat., žlab TiZn rš. 280 - 101,30 kč, svod TiZn 100 - 118,80 kč, hák FeZn 280 - 22,80 kč, objímka svodu FeZn 100/150 - 16,30 kč, vše bez DPH.

doplněno 13.03.12 09:10:

Pokud možno, vyhněte se všem skládáčkám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]