Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová okna Vekra

Od: marilynm odpovědí: 41 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s plastovými okny od Vekry? Díky

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

41 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

1x

dobry den popravde uz sem to tady nekde psal brali jsme okna od vekry a prijel kamion a delnici od nich tak prijeli o pul dne dyl to za prve za druhe ja je tady psano ze nemecky profil nevim na papiry jsem osobne nekoukal kdyz kamionak byl drobet nervni a potreboval rychle slozit ze jede jeste pro dalsi varku do Polska tak sem jen koukal kdyz nam bylo receno ce se to nedela v cechach ale co ja to neobjednaval nikde sem nevidel co je to za profil od jakyho vyrobce vsude byla jen jejich firma tim myslim na ochranych foliich,onka lidi od nich osadili do skoro finisujici stavby kde se jen delali venkovni a vnitrni omtky, a pak prisel šok po zacisteni na 63 oknech a ramech po odtrzeni igelitovych pasku nebo li ochane byli ryhance jako od spendliku dlouhy metr a bylo zle volali jsme primo zastupci co to ma byt za ty penize a on nam rekl ze jsme to udelali my pri zacisteni jenze nastesti na vsech to nestacili chlapy strhat tak to videl sam a pak tepr zavrel usta a perlicka ja musim zavolat do Polska kde to delaji takl sef mu rekl vzdyt ste nam rekl ze se to dela v cechach a vymluva znela ze tam je sklad profilu jenom takze kamionak jezdil do Polska proto a nam bude mazat med kolem huby verte ze majitele malem šlehlo a šefa taky dopadlo to tak ze prijela parta privezla nejaky rozlestovac a tim to opravovala a jeste byla dalsi sleva na okna muj nazor vekra uz nikdy

člověče prosím Vás, naučte se psát alespoň čárky do vět - text je jinak velice špatně čitelný...

No co, napsal to stručně (jednou větou*smich*). To by byla úžasná věta pro slovní rozbor:D.

pavelpv*

Dobrý den rád bych podotknutl,že třeba vekra jako taková je součástí windowholdingu a tam už jen stačí šáhnout po levných oknech a máte to, každý se milně domnívá a spekuluje o profilech vekra třeba požívá profil VEKA to je plast dovežený z německa tak jako ho kupují jiní výrobci ale tady v čechách už záleží co do toho nacpou za kovové výstuhy a to je základ toho jak se okno bude chovat pak jak to kdo svaří a v poslední řadě otázka montážníka je tady jedna firma nejmenovaná která dělá také z VEKY ale je tam slabá výstuha a okno se kroutí podle tepliot takže vyžaduje seřízení 2x do roka

Další věc je ta že to není o tom že se namontují okna atd .ale musí se udržovat,servis oken je nezbytný

davidskalicky
hodnocení

1x

Já jsem měl dobrou zkušenost, máme okna od Vekry a když je montovali zjistili jsme, že jedno okno nesedí. Bez mrknutí oka to vzali na sebe. Ptal jsem se jejich zástupce jestli z toho bude mít problém a tem mi řekl, že se to stane a že kvůli tomu mají pojistku na blbost, takže to půjde tu pojistku. Byl jsem rád jak se to vyřešilo a že prakticky žádný spor nevznikl. Já můžu firmu doporučit z okny jsem spokojen.

kelis
hodnocení

1x

Na jaře jsme si nechali montovat plastová okna od Vekry z profilu Veka a jsem spokojen. Jde o německý profil z provoplastů a i kování je německé, což jak doufám je jistou zárukou kvality. Montáž byla co by dup, bylo vidět,že jsou řemeslníci zkušení. Firmu mohu doporučit.

caryfuk

Ano, jen málo kdy se člověk setká s takovou ochotou a profesionalitou, která utvrzuje člověka ve správném výběru firmy. Budu rád, když bude na trhu více takových firem jako je Vekra, jen tak dál.

w1dowmaker*
hodnocení

0x

Co potřebujete vědět?

marilynm
hodnocení

Kvalita provedení a montáže, jak se okna chovají i po letech...budeme rekonstruovat domek, asi 15 let starý, chceme dávat plastová okna a nemáme s nimi zkušenosti, rozeslaly jsme poptávky, mimo jiné i na okna této značky...proto mě zajímá názor nějakého jiného zákazníka, jak je s těmito okny spokojený:)

dandaa

Okna jsou to určitě dobrý, jen bych si ohlídal montáž. Tady se to pokazit a je jedno od jaké firmy okna koupíte. Je to o lidech, kteří je montují.

luckap

VEKRA UŽ NIKDY!

Od Vekry si nikdy nic neberte, ať nedopadnete jako já. Už se s nimi měsíc a půl dohaduju, stálo mě to hodně sil, nervů, času i peněz. Výsledek žádný, takže jsem se rozhodla "věnovat" Vekře ještě pár hodin času a napsat na ně recenze všude kam se dá, aby neničili život ještě dalším lidem.

Zakoupili jsme si u u nich balkonové a vchodové dveře. Doufali jsme, že jsou solidní firma, ale velmi jsme se spletli.

Začalo to tím, že nám 22.4. měli technici dovézt a namontovat dveře. Ten samý den odpoledne mi zavolal pán z Window Holding, kdy tedy chci vyměnit fabku. Netušila jsem o čem mluví, nikdo mi nesdělil že výrobce neměl na skladě správnou fabku a ve dveřích tedy budu mít špatnou - to pro mě byla první komplikace, uvolnit se někdy z práce, aby se mohla fabka vyměnit. Jak je možné, že mi dovezou nekompletní dveře?

Následně jsme zjistili, že jsou balkonové dveře vyrobené jinak, než jsme si mysleli. Volali jsme panu Maškovi (našemu obchodnímu referentovi), ale celé odpoledne nám telefon nebral. Nakonec jsem se dozvěděla, že do úterka není v práci a vyřešíme to ve středu. Další týden jsem mu téměř každý den volala a psala emaily, abychom si domluvili schůzku (potřebovala jsem 1. zjistit, zda jsou dveře vyrobeny správně abych si domluvila montáž balkonových dveří (to mi sice Mašek potvrdil, ale číslo na paní která zařizuje montáže, jsem z něj dostala až po téměř dvou týdnech), 2. na vchodových dveřích je velká barevná skvrna a za 3. vchodové dveře nešly zavírat). Pan Mašek další dny neodpovídal na emaily ani nebral telefony (maximálně mi napsal po třech dnech email, že dveře jsou vyrobené správně a skvrnu bude řešit na schůzi, protože pravděpodobně selhala výstupní kontrola). Šla jsem tedy do J. Hradce na prodejnu, kde mi bylo sděleno, ať mu napíšu sms. Po návštěvě prodejny mi jako zázrakem přišel email, kde pan Mašek psal, že s osobní schůzkou nemá problém. Poté se zase nic nedělo. Vyžádala jsem si tedy telefonní číslo na pány z montáže, aby mi dveře namontovali, protože jsme museli pokračovat ve stavebních pracích. Termín další montáže byl domluven na 9. května, tedy více než 14 dní po první montáži. Urgovala jsem tedy pana Maška, aby alespoň před montáží přijel kvůli domluvě, jak vyřešit špatně nastříkané dveře, problémové zavírání a hlavně zda jsou dveře vyrobené podle domluvy. Pan Mašek mi ale na emaily prostě neodepisoval a telefony nebral.

Celkově nás to zdrželo více než dva týdny, což pro nás znamenalo zrušit domluveného zedníka na štukování a dalšího člověka domluveného na broušení podlahy. Měli jsme s tím spoustu výdajů navíc, stresu a museli jsme si kvůli tomu brát i několikrát dovolenou. Pan Mašek se do teď neozval. Už jsem neměla sílu to s ním řešit a brali jsme věc za uzavřenou s tím, že máme dveře s flekem, které se špatně zavírají, ale konečně můžeme pokračovat se zednickými pracemi a nebudeme Vekře doplácet fakturu. Faktura ale po montáži druhých dveří a výměně fabky přišla - není na ní ani žádná sleva. Stále jsem doufala, že se to nějak vyřeší a Mašek se zachová dobře, ale místo toho jsme už měsíc a půl naštvaní a řešíme samé problémy. Po třech týdnech jsem napsala email přímo na Vekru a žádala jsem, aby byl přeposlaný nadřízenému pana Maška. Místo toho mi po týdnu přišla odpověď, že Mašek se mi hned ozve a skvrna na dřevěných dveřích není důvod reklamace (to je dost zajímavé, když paní co mi psala skrnu vůbec neviděla a Mašek, který skvrnu viděl z fotky, mi sdělil že selhala výstupní kontrola). Další dva týdny se ni nedělo - Mašek mi neodepisoval a už ani Vekra. Pouze mi chodili upomínky, ať doplatím fakturu. Došlo to až k tomu, že mi měli naskakovat penále za nedoplacenou fakturu i přesto, že jsem žádala reklamaci dveří. Po měsíci a půl mi zavolal technik, že mi další týden dopoledne přijede skvrnu opravit (to je zajímé, protože paní mi sdělila, že skvrny na dřevěných dveřích jsou normální a nedá se s tím nic dělat). To jsem odmítla s tím, že další dovolenou si kvůli jejich neschopnosti brát opravdu nehodlám. Kdyby to se mnou řešil můj obchoďák hned, tak skvrnu mohli opravit když u nás byli kvůli nesmyslné výměně fabky (to jsme si museli vzít dovolenou). Teď jsme ve fázi, že jsme doplatili fakturu, protože na soud nemám čas, nervy ani peníze a nikdo se nám neozývá,

Prosím Vás tedy, ať se Vekře vyhnete velkým obloukem. Pokud budete chtít něco reklamovat, nemáte šanci uspět. Dveře si musíte nechat namontovat od nich, protože jinak Vám záruka neplatí. Tím z Vás dostanou další peníze a výsledek je ten, že Vám reklamaci stejně neuznají. Smlouvy s Vekrou jsou napsány jednostranně a Vekra toho při sporech velmi zneužívá. Jediná šance jak s nimi vyjít, je s nimi nic neuzavírat.

Opravdu nejsem člověk, který by si stěžoval na něčí práci, ale tohle už je opravdu moc.

Lucka

rendos

Ahoj, moje zkušenosti s Vekrou jsou taky celkem dost rozsáhlé... Nejřív jsme u nich totiž poptali okna a rok na to jsme si od nich nechali udělat i garažový vrata... Jen je to celkem dost peněz a na ráz to je opravdu záhul... Okna byla úplně bezproblémova, od poměření až po poslední zaštukování a u těch garážovek mi dávali vědět dopoředu, že termín dodání se o týden zpozdí, ale že mi to vynahradí slevou, takže jsme měli k tomu i něco do kapsy a zatím teda velká spokojenost...

ajan

Ahoj, od vekry nám udělali okna teprve nedávno, sami jsme pak připevňovali do stavebních otvorů a zatím je to OK, dali jsme si okolo oken i parotěsné pásky, aby to bylo jak odnich a je to v pohodě. Okna vypadají dobře, sice jsme jedno okna které kouká na terasu maličko zašpinili, ale snad to půjde dolů a dyžtak to není ani moc vidět.

malediv

Oken od nich bych se nebál, ale upřednostnil bych trojsklo. Naopak bych se vyvaroval firmám, které dováží oken ze severu. Určitě bych pořadoval A profil z provoplastu.

olaf71*
hodnocení

0x

pokud budou dobře namontována, tak jsou dobrá. pak záleží na typu provedení, kterých je 5.

třeba Vám pomůže recenze: recenzi.cz/...

stavme*
hodnocení

0x

Pokud máte ve smlouvě napsáno

1. z originálních profilů německého výrobce

2. kdo je začistí a jak

3. kdo udělá parapety a jak

tak dobrý. Nejvíc to zmastí montážní skupina. Pozor na zabudování oken po špaletových oknech. otvory zde nesedí. Najděte na internetu znalec okna. Paní inženýrka tam má hodně pokynů, na co si máte dávat pozor.

Jo, šířka rámu 68 mm je už dnes nedostatečná. Těsnění je jaké? Který profil oken to má být? VEKRA jich má několik.

gazza
hodnocení

0x

Vekra má profily se stavební hloubkou 70mm. Minimum je dnes 76mm a více. Profili jsou od firmy Veka. Ty se vyrábí jak v Německu, tak i v Polsku.To byl hit tak před 4-5 lety. Je třeba se koukat jakou mají okna výztuhu. Minimum jsou 2 mm, aby se rám nekroutil. Také jakou mají tloušťku ovodových stěn. A-profil by měl mít 3mm. Dále celkový únik tepla. Sklo je uvedeno třeba 1.1, ale celkový prostup certifikovaný je klidně o tři desetiny horší. Dále koukat na to kolik má okno bezpečnostních bodů, proti vypáčení. Jestli jsou tam sekustické kličky. Dále koukat na záruku, minimum 5 let. Kování, doporučuju rolničkové, sigenia aubi. Hlavně si nevybírejte okna vyráběná s profilů Gelan. Ty jsou 100% z Polska. Prodává je spoustu prodejců.

uska*

100% české okno je od PRAMOSu, do zakázky jsem si dala podmínku, že mobtážníci budou zaměstnanci závodu nikoliv Franta z Horní Dolní, který vypomáhá na svůj ŽL. Jsem spokojena.

repkin*

A sakra ... *zed**bzum**hi* proč jsem to nečetl dřív (Svět oken - Gealan, kování ROTO), Rám 66mm Stulp: 64mm, křídlo 78mm, zazdívací lišta 30mm. Bez sloupku. Prostup sklem 1.1, montáž do špalety, otvor byl fakt jiný než okno, začišťoval jsem si sám. Až na jednu botu (špatně daná cihla pro vypodložení okna) jsem byl s dělníky spokojený, dokonce mi tu chtěli i uklidit, ale to nebylo třeba, když jsem v rekonstrukci. :).

Přítelkyně má okna od RI okna s trojsklem, tak o nich přemýšlým do ložnice. Tentokrát dám se sloupkem a se sítí proti hmyzákům *frajer*.

roxtidy*

tech 76mm je minimum pro novostavby? Chci davat okna na starsi dum, ktery neni dokonale odizolovan a zatim mi vsichni prodejci , u kterych jsem poptaval, spise radi 5ti komorovy profil, ktery ma stavebni hloubku nizsi. Jak to tedy je?

standaa

Mám od Vekry okna se stavební hloubkou 82 mm a naprosto bez problémů, okna jsou 4 roky stará, ale vůbe to na nich není znát. Montáž proběhla taky dobře, sice ji zajišťovala externí firma, ale ve smlouvě bylo jasně dané, že i za montáž ručí firma Vekra.

stavme*
hodnocení

0x

nevím, jestli někdo pochopí, že čím silnější rám, tím by měla být i lepší izolace. Rozdíl okna pro novostavbu nebo rekonstrukci neexistuje. Jde o to, že okna tl. 70 mm jsou počítána na venkovní teploty -12°C. Myslím že už dva týdny po sobě bylo -20°C. Pak se nedivte, že se okna rosí, namrzají a tvoří se led na vnitřní straně. Nikdo se tady neptá na parotěsnou a paropropustnou pásku kolem okna. Všichni chtějí levně, kvalitu nikdo. Značka firmy hraje malou roli. Problémy jsou v tom, kdo stál v pondělí ráno u svařovací linky vyspalý a kdo ne. Všechny firmy mají čas od času úlet v kvalitě. Pátrejte po oknech s rámem nad 78 mm šířky.

astor*
hodnocení

0x

Zažila jsem co to je koupit si okna Vekra.Firma ohlásila nástup práce na 7 hodinu ráno ale někdo zapomněl naložit ty okna. Všichni odjeli pak zatelefonovali, že okna přivezou v 10 hodin, pak zatelefonovali, že okna přivezou ve 12 hodin. Okna byla přivezena ve 12,15 ale nebyli tu pracovníci na instalaci. Ti dorazili ve 14,30 byl pátek, spěchali. Rychle všechno rozmlátili okna nasadili a v 17,30 bylo hotovo. Jedná se o roubenku ve smlouvě je zcela jasně uvedeno úprava špalet _ vyndání, zarovnání, zpětné zalištování. Špalety pracovníci nenávratně zničili. To zničení si nechali zaplatit v zálohové faktuře. Díky firmě okna Vekra strávím příští týden vyhledáváním soudního znalce a následným zpracováváním žaloby.

mirka*

*hej* *smich* *smich* no ne to jsou mi věci, další diskuze o Vekře a opět Váš rozhořčený příspěvek. Než napíšete do všech diskuzích, tak věřte tomu, že vyhledání znalce a psaní žaloby Vám zabere podstatně víc času než týden... *vtip* takhle si ta okna vážně nevyberu, když mě tu děsíte *ua* Nejvyšší čas skončit s diskuzemi a vybrat si sama. Pro všechny kdo toto čtou, dejte si pozor, jestli vás v diskuzích nechtějí pouze vyděsit anonymní jednotlivci, kteří tvrdí, že mají špatnou zkušenost... *haha*

marstasek*
hodnocení

0x

Dobrý večer, s okny Vekra i s firmou jsem spokojena, okna máme asi 4 roky a na jednom z oken se pokazilo kování, přístup firmy na reklamaci byl velmi vstřícný a v domluveném datu dorazili a okno opravili. Od té doby bez problémů, chválím je.

zajbo
hodnocení

0x

Bohuzel pro mne taky VEKRA skoncila fiaskem. Panove museli prijit na 2x kuli spatnemu zapracovani okna.

Pri vyndavani stareho okna poskodili nevratne oba parapery (dnu a ven). - zatreli to barvou.

Pri zmince o kompenzaci spomenuli neco o podepsanem predavacim protokolu kde je to samozrejme spomenute a naschle.

rozhodne nedoporucuji ! muzu poskytnout foto na zajbo@yahoo.com. MAm chut na ne zavolat tel. novu.

zlatuse
hodnocení

0x

S okny od firmy Vekra jsme spokojeni, okna máme přes tři roky a zatím bez problémů. Překvapilo mě, že nebyly zas tak drahé, čekala jsem, že budou na trhu nejdražší, protože jde o dobrou značku. Jinak vše probíhalo jako na drátkách s prodejcem rozumná domluva, montáž byla rychlá a dobře provedená, takže firmu doporučuji.

tosca
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že už máme okna od Vekry osmým rokem, tak klobouk dolů a musím to zaklepat stále perfektně drží.

Na oknech se neobjevil žádnýproblém, jen jsme je jednou seřizovali. A jsem rád, že nemusím okna řešit, protože si mi soused ztěžoval, že jeho okna profukují a vržou.

mari*
hodnocení

0x

VEKRA už nikdy. Všichni, kdo uvažujete o tom, že si objednáte produkty od této společnosti na pobočce Havlíčkův Brod si dejte velký pozor. Obchodní zástupce nechal vyrobit něco úplně jiného a ohrazuje se tím, že jsme si měli podrobně pročíst technický popis naší objednávky. Nejsem technik a nepředpokládal jsem, že v případě jediného vchodu do rekonstruované bytové jednotky nám budou dodány neuzamykatelné dveře i přes to, že jsme žádali dveře uzamykatelné. Teď se vymlouvají, že se nejedná o jejich chybu, ale o naší, protože jsme si nepročetli návrh, který nám zpracoval jejich obchodní zástupce. Jejich arogantní jednání mě překvapilo. Nedpororučuji tuto společnost, protože ani regionální ředitel v Brně není schopen připustit, že jejich zaměstnanec pochybyl a navíc vyhrožuje vymahačskou firmou.

klocek
hodnocení

0x

Byli jsme spokojeni se zakázkou na okna, kterou jsme zadali firmě Vekra. Slušné jednání, dohody dodrželi. Montáž i okna dobré.

lopka
hodnocení

0x

Máme od nich objednáno, tak teď jsem zvědavá na výsledek. Ale prozatím spokojenost, přívětivé jednání, široký sortiment dekorů a různých doplňků, také jsme dostali výbornou cenu kvůli nižšší vytíženosti v zimě.

sajmona
hodnocení

0x

Těsně před vánoci nám montovali okna. Přijeli dva maníci, kteří od samého rána pouze nadávali,že bydlíme vysoko, že strašně spěchají, že měli být už támhle a támhle a že je ta práce nebaví, že za to mají málo peněz. A bylo to vidět. V obýváku urazili asi metr zdi. Manžel soucítil s jejich stresem a tím, jaké jsou na ně kladené časové požadavky a celou dobu jim pomáhal,všchna stará okna odnosil dolů pod dům. Já jako husa jsem jim udělala guláš, snědli ho se slovy, že díky, že by jinak clý den nejedli, protože toho mají prostě tolik, že nestíhají jíst. Poté manžel zjistil, že je na jednom okně prasklá krytka pantu. Na to nám montéři doporučili, ať si ji ukradneme na schodišti, kde má naše společenství vlastníků bytového domu taktéž Vekry. Jsme nekomfliktní lidé a tak jsem manželovi řekla, že zajedu druhý den na pobočku Vekry a krytku seženu. Okna tedy v rychlosti a s nadáváním namontovali, honemhonem podepsat převzetí díla a pryč. Okna byla špinavá a tak jsem večer ještě vzala hadr, abych je otřela. A zjistila, že jsou poškrábaná. Hned na třech tabulích. Ano, naše chyba, neměli jsme to podepisovat- ovšem zpětně jsem si jistá, že to byl tah oněch montérů, kteří věděli o škrábancích, protože celou dobu naléhali, že moc spěchají. Ráno jsem hned jela na pobočku a nahlásila, že jsou okna poškozená. Zaměstnanec na pobočce mi sdělil, ať to nějak nafotím a pošlu emailem, načež odešel na 14 denní dovolnou. Včera přišlo vyjádření, že jsme podepsali převzetí a tak oni za nic nenesou zodpovědnost. Prostě jednou jsi to podepsal, tak drž hubu. No uvidíme, pro mne to rozhodně neskončilo. Posílali jsme 12 poptávek a nakonec vybrali Vekru. Dnes vidím, že hlavně díky přesvědčovacím schopnostem pana zástupce zde na pobočce. Jsou -li však okna hotová, jeho přátelství a vstřícnost je tatam. A to jsme ještě jako hlupáci pár dní před montáží doporučili tato okna sousedovi, který následně zadal svoji zakázku také jim. Tohoto také velice lituji.

chana*

řešili jsme něco podobného, na novostavbě jsme objednali okna vekra, montovali nám je externíci. Asi za měsíc od montáže jsme zjistili že je jedno sklo poškrábané, sice jsme nevěděli kde se škrábance vzali, protože se na stavbě pohybovalo hodně lidi, ale zkusili jsme sklo reklamovat. Omluvili se nám, že se to může a zároveň přislíbili výměnu do týdne se zastavil opravář poškozené sklo vyměnil za nové a bylo. A jinak ale s okny nebyl problém.

evasa*

Chci měnit jedno okno od Vekry, které je i po 17 letech v pořádku. Chci si dát předokenní roletu, ale kaslík by mně vadil, tak plánuji dát nové okno, které bude nižší. Jen mám strach z montáže a doufám, že bude okno i po letech kvalitní. Dost mě tu rozhodily některé příspěvky lidí se špatnými zkušenostmi. Není tu někdo, kdo dával v poslední době okna od Vekry a měl dobré montážníky? Dotaz jsem dávala i do "recenzi. cz". Děkuji Eva

ales5

Dobrý den Evo, okna jsme si nechávali od firmy vekra zhotovit minulé léto i s venkovními roletami. Rolety máme zadělané ve zdi, takže za oknem máme takovou úzkou drážku v které rolety jezdí a jsem s provedením spokojený. Nevím přesně jako to zamýšlíte vy, protože aby to vypadalo jako u nás tak by bylo potřeba kopnout i do zdi, ale pokud jde o kvalitu okne, tak je podle mě stále stejně v pohodě.

Podobne problemy resim od 18.8.2014 a stale neni vse doreseno. Poskrabana skla ci ramy, nedopenene parapety, rozdilne typy skel,praskle krytky, poskozene klicky atd. Vekra jako takova ma okna bezesporu kvalitni,ale bohuzel naprosta vetsina problemu vychazi od tech neschopnych montazniku...

kajamarik
hodnocení

0x

S Vekrou máme jednoznačně dobrou zkušenost v paneláku máme všichni jejich okna přes devět let a není si na co stěžovat, byl to rozhodně dobrý výběr a za mě bychom do nich šli znova.

audin
hodnocení

0x

V týdnu jsem něnili okna s Vekrou a jednoznačně můžu doporučit. Cena sice celkem průměrná, ale okna jsou kvalitní a hlavně je pořádně namontovali a celkově se mi líbil profesionální přístup. Nemám žádné výhrady, děkuji.

ivanm
hodnocení

0x

My jsme okna měnili taky s Vekrou. Po předešlých zkušenostech s různými řemeslníky, si radši všechno osobně hlídám. Během instalace oken bylo vše v pohodě. Jen po odchodu manželka nadávala, protože nám do bytu našlapali, ale za to mohlo blátivé počasí.

klara7
hodnocení

0x

V roce 2011, jsem si nechvála od Vekry do svého pražského bytu nainstalovat jejich plastová okna i s balkónovými dveřmi. Datum výměny oken jsem díky některým okolnostem musela změnit, vyšli mi u vekry vstříc, okna v náhradním termínu přišli namontovat a zatím jsem s okny spokojená, při takových teplých zimách jako jsou v posledních letech nemusím doma ani tolik topit.

jsvo

S vekrou mám zatím dobrou zkušenosti,mám od nich udělaný okna komfort evo, nechal jsem si do těch rámů dát tepelně izolační skla a rovnou u toho jsem je požádal o vnitřní a venkovní parapety ke všem oknům a zatím si nemám na co stěžovat. I montéři podle mě odvedli solidní práci, takže za mě mohu určitě doporučit.. J. Svoboda, Brno

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]