Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavba trubkového lešení

Od: danda* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den. chtěl jsem se zeptat zda není někde k dispozici návod na stavbu klasického trubkového lešení. Zatím se mi podařilo najít pár stručných spíše jsou to ale technické požadavky. díky moc

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Obávám se,že v psané podobě asi návod tady nenajdete.Na stavění lešení musí mít člověk kurs.Pokud se tím živí.Tak snad od někoho,kdo takovým kursem prošel.Stavět lešení bez skušenosti,to jde dost ,,o ústa,,...

b3art*

Plně souhlasím s ahasver4, na stavění lešení musí mít člověk kurs...

Našel jsem Vám odkaz na stavění lešení, ale je to takové zvláštní

files.solar-sro.cz/...

a pak ještě 1 odkaz, kde jsou nejčastější chyby při stavbě lešení: stavebnictvi3000.cz/...

Snad jsem aspoň trošku pomohl...

danda*
hodnocení

diky za odpovedi. tyhle dokumenty jsem prosel take

ladislavtikal*
hodnocení

0x

jde o to jestli s tim chcete podnikat nebo si to postavit doma na doma kurz nepotrebujete ale do ponikani ano jmenuje se to lesenarsky kurz na leseni je dobry mit lesenarsky klic zadnou racnu protoze je potreba nekdy zabky poklepat do roviny a tak zalezi taky kde to chcete delat do jaky vysky podle toho se kotvi leseni musite taky vedet jak spravne zavetrovat leseni aby se ma nekde nerozjelo

kjanik112*
hodnocení

0x

Pracuji sám a trubkové lešení si také postavím úplně sám, mám na to různé přípravky a fígle.Mohu si to dovolit, protože na něm i sám pracuji. Kdybych někoho zaměstnával, muselo by být vše dle předpisů.Popsat to je těžké, lepší by bylo, abyste si na dvě hodiny vzal k sobě zedníka, který s Vámi postaví aspoň začátek a ukáže Vám to, není to nic složitého.Jaké lešení chcete stavět, kolem domu?

danda*

přesně tak, chystám se dělat fasádu

hodnocení

0x

Doma na postavení lešení stačí několik správně vyřezaných prken. Postavil jsem si tak sám lešení u baráku, bez problémů.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

tak to si muite udelat lery podle kterych to budete stavet musite vedet jak dalekou jsou svlaky na podlazkach od sebe a podle toho dela jedna lera a druha se dela podle toho kolik podlazek budete davat vedle sebe a do vyrezu lery se davaji trubky odkud jste?

bobb111
hodnocení

0x
Zkuste se třeba poptat tady: bazar-leseni.cz/... možná vám pomůžou.

hodnocení

0x

Odkud jste? že bych Vám na místě poradil.

tomasv
hodnocení

0x

Zkrácena verze návodu na montáž trubkového lešení zde:

inleseni.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]