Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se pustit do vybetonování podlahy v přístavku cca 2*3m.
Po tom, co jsem viděl, jak podlahy u nás zedníci v domě dělali, tak bych si na tuto menší plochu troufl.
Potřeboval bych probrat skladbu podlahy a tloušťku betonu.
Chtěl bych na štěrk položit i drenážní trubku, tak jak jsem to dělali u podlahy v koupelně a kuchyni.
Na to izolaci a následně beton na který půjde dlažba. Je skladba správně?
Kolik mám počítat na lepidlo a dlažbu - 1cm?
Díky
Já mám podlahu "provzdušněnou" (odvětranou) tak že pod ní mám celoplošně (krom nožek) mezeru 5 cm a ta je odvětraná do exteriéru. Pak to chápu. Ale nelze očekávat, že se bude vzduch tlačit do těch mini direk drenážní trubky.
Zde jsou obrázky
doplněno 22.03.12 09:18:Podlahu jsme včera vykopali na hlínu vypadá to tak jak je vidět v detailu třetího obrázku.
Ten prostřední obrázek je ještě se zbytkem původního betonu.
Ted resim jak zacit s pokladkou - jake vrstvy.
S cistou podlahou se potrebuji dostat na uroven, jak je videt na tretim obrazku vpravo nahore za prahem.
Jak si to presne odmerit?
Pozn. V pristavku jsou dvoje dvere - jedny ven = cervena futra, jedny do domu = zelena futra
Diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.