Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění maringotky

Od: kocourluk* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den měl bych dotaz : Lze pojistit maringotka? Třeba požár vykradení vandalizmus? Hodnota bude jasně určitelná a doložitelná učty od materiálu + vložená práce . V podstatě to bude postavená nová nástavba na podvozku 25-30 let starém .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Zkuste hledat třeba pojištění zahradního domku. Já si myslím, že pro pojišťovnu to bude kšeft jako každý jiný. Hlavně když to bude umístěné na trvalém stanovišti. A asi by to nemělo být v záplavovém území. Napiště email na tři nebo čtyři pojišťovny a podle jejich odpovědi si udělejte pro sebe výběrové řízení. A bylo by dobré uvést tam i orientační cenu. *klik*

doplněno 07.03.12 11:07:

Zkuste to pojmenovat velký obytný přívěs - třeba byl při hledání problém v názvu maringotka. *tuc*

maringotka » velký obytný přívěs

olaf71*
hodnocení

0x

určitě lze pojistit za určitých podmínek pojišťovny

kocourluk*
hodnocení

Děkuji i po dvou hidinách vyhladávání na googlu se mi zatím nepodařilo zjistit u které pojištovny by sem se měl alespon zeptat . Chatu pojistí hodně pojištoven ale maringotku sem zatím nenašel . Snad bude dnešní hledání uspěšnější :).

robin1*

Maringotka je úplně normální přívěsné vozidlo, zpravidla poněkud vyšší hodnoty. Hledal bych mezi přívěsy a návěsy:)

moto*
hodnocení

0x

A což se zeptat přímo v pojišťovně? Jednatelny mají prakticky na každém rohu. Také mají Zelené linky na bezplatné volání, které se dají vygooglovat, pokud je vám tedy líto pár korun za telefon.

jardakladno
hodnocení

0x

ahoj taky mám ten problém,

mám starého furgona,předělal sem si ho na kemping na víkendy,stojí u kamaráda na pronajaté zahradě a nemužu sehnat kdo to pojistí...zahradní domek jo,ale tohle je problém nevím taky jak to pojistit proti vandalizmu hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]