Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo,jak dlouho vydrží tatarská omáčka vyrobená jen z domácích ingrediencí?Uzavřená ve sklenici a ponechána v lednici.Syn by si ji rád vzal sebou na kolej.
Děkuji za rady.rujet
Čerstvé vajíčko, domácí majonéza, přidány ingredience. Tím začne pracovat chemický pochod. To je hned, jeden den. Další den tatarka cestuje na kolej. Třetí den bude tatarka už na konci životnosti. Nikdy člověk neví, co to jsou za vajíčka, která koupí.
Raději bych koupila malé sáčky Tatarky na jedno použití.
Jsou tam sice E, ale jistota, že nebudou, žádné zdravotní problémy. Jen můj názor.
Ahoj, trochu OT, včera jsem si koupil majonézu do salátu, právě proto, že jsem neměl čerstvá vajíčka. Dlouho jsem kupovanou neměl, lidi, to je hnus...
Tak to mohu potvrdit, pracuji přímo ve výrobě těchto"omáček" a kdyby jste věděli, co za éčka a humus se tam dává, tak by se nikdo nedivil, proč máme tolik různých nemocí střev apod.Vejce to nevidělo, samý chem. škrob, voda, kyseliny a konzervanty, dokonce i ty, které se prý používat nesmějí.SPZI na kontrole nikdy nebyla.Raděj takový humus nekupujte, stravujte se jednoduše a zdravě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.