Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parotěsná fólie kolem trámů

Od: nowis odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
nemáte někdo fotografie nebo zkušenost s aplikací parotěsné fólie kolem dřevěných trámů? Natáhli jsme reflexní fólii (od Juty) a samozřejmě, že jsme museli udělat výřezy na trámy. V aplikačním manuálu od Juty je nastíněno použití tmelu MASTIC, ale nebylo by pojistkou oblepení výřezu ALU páskou? Děkuji za odpověď.

Parotěsná fólie kolem trámů

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

standam*
hodnocení

0x

ALU paskou urcite ne ta je stejne na prd

pokud jsi udelal jen vystrizeni a mas trojuhelniky muzes paskou slepit spoje, ale na tram pouzij jen MASTIC, FORTAX apod.

me to nekde vyslo pekne nekde jsem musel paskou nalepit neco jako nohu se zbytku folie, kterou jsem nekde u podhledu nebo kde jiz nezasahovala do interieru u tramu urizl a zaplacal lepidlem (vyplnit prostor folie - tram) na parotesne folie (MASTIC, FORTAX atd.)

Parotěsná fólie kolem trámů #2

hodnocení

0x

MISTR STANDA, dal vlastní postup, já přiložím odkaz na Jutu, a jeho metodický manuál, kde je Super Mastic...

cukrar.rajce.idnes.cz/...

pavelkladno

Pěkně prosím, co se stane pokud je Alu parotěska nainstalovaná obráceně? Tzv alu vrstvou směrem ke krokvím? Už ji máme nalepenou a než ji strhnu tak se chci raději zeptat. Je to velká chyba?

Na parotěsnost to nevadí.

standam*

jj, nevadi

co jsi delal?! sosal pivco co?! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]