Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Mám s dovolením dva dotazy. Možná by bylo lépe vložit každý dotaz zvlášť, ale snad to i takhle bude stačit.
První je k automatickému (hydraulickému) otvírači skleníkových oken.
Kde jej lze sehnat? Na internetu samozřejmě nabídky v internetových obchodech jsou, mě jde ale spíše o to, kam se dá přímo zajít a na místě si ho prohlédnout a rovnou i koupit.
Nějaké nápady? Jak typ obchodů, tak i třeba některé konkrétní (celá ČR)? V hobby marketech, mauntfieldu a pod. pokuď vím, nemají.
Druhý dotaz je, jak nejlépe se dá podomácku vytvořit co nejpřesnější otvor o průměru 27mm do 1mm plechu s běžným domácím nářadím? Mě napadá pouze buď co největší vrták a zbytek vypilovat a nebo více otvorů po obvodu a poté opět doladit. Nějaký další nápad? Jde o pár kusů, takže určitě si to nikde nebudu nechávat vyrábět. Otvor nemusí být nijak extra vzhledný, jen nejlepší, jaký se podomácku nechá vyrobit.
Děkuji za váš čas a chytré nápady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.