Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohon křídlové brány

Od: jaros® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit, jaký dobrý a spolehlivý elektrický pohon křídlové brány , která je široká 3 m - (2x křídlo 1,5 m)?

Nejlépe, aby to šlo svépomocí. Děkuji.

doplněno 04.03.12 20:06:

Ano, pane Cukráři, myslel jsem koupit pohony, fotobuňky, ovladače a zprovoznit si to sám. O pohonech FAAC jsem už slyšel, jdou prý docela dobře "programovat". Kdybyste je měli někdo už namontované, dejte mi prosím vědět, jak jste spokojeni. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, pane Jaroši,

Myslíte koupit jen pohon s koncáky, čidly a vše ostatní sam dodělat?

vrata-brany.eu/...

nebo jsem nepochopil dotaz?

des*

Já to mám udělané regulérně tak,že před dědinou prozvoním doma telefon,vyběhne manželka a než dojedu je otevříno.Vjedu a zase zavře.

ibm

pro DES...nechcete si pozvat Trošku,mohl by si o vas natočit serial...*haha*

hodnocení

0x

Já jsem použil Hermann a už 3 roky to jede bez problému.

22
hodnocení

0x

Sosed faac má a je prý s nimi spokojen

hujer123*

Mám Hörmana, po 15ti letech odešel táhlový motor. Jinak bez problému. Teď bych ale volil podúrovňové řešení.

faac je dobrej ,kvalita,známý má dvoje vrata osazená od key a zatím pohoda,je to taková levnější variace,záleží na typu vrátek výplni a hlavně hmotnosti,i když dneska to dělají že když se pohon přetíží vypne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]