Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte nějaké osvědčené zimní vůně do bytu. Ráda bych teď když už se tolik nevětrá cítila v bytě nějakou hezkou vůni se zimní/vánoční atmosférou.
Díky
Nejlepsi vanocni vune je purura, ktera se pali v kalisku nad svickou.
Ale na vanoce je snad jeste brzo...i kdyz podle mnohych obchodu to tak uz nevypada.
doplněno 14.10.08 17:24:purpura
Ahoj, já jsem si teď o víkendu koupila Ambi Pur do elektriky. Mají i vánoční vůni, ale tu mám schovanou na prosinec, ale teď jsem si koupila Puresse. Dávají na to teď reklamu před"Hledá se táta"a jsou to nějaké hypoalergenní.
Mám to v elektrice od neděle a je to fakt krásná vůně. A hlavně jak se mění každých 30 minut nebo tak nějak, tak to stále krásně jemně voní. Opravdu doporučuji. Je to první osvěžovač, který je jemný a příjemný, který opravdu netahá za nos. Uvidíme, co ten zimní, ale ségra říkala, že ho měla minulý rok a že byl báječný akorátr prý za ní chodil manžel a ptal se kde je ten upečený štrůdl, který tu voní a myslel, že ho snad před ním zapírá, protože ho chce donutit zhubnout
Takže já dororučuji tento
Hezký den
Zdravím, také používám jako zde paní/slečna do elektriky 3volution od Ambi Pur...po celý rok ho mám zapnutý v elektrice a podle sezóny vyměňuji vůně...vůně v elektrice vydrží 3 měsíce, takže je to také vyměňování s obdobím, které právě je......
Na zimu dávám tu vánoční vůni"Zimní sen", kde úžasně jemně voní vanilka a tu já miluji...
Tak a skoro hurá nekupovat dárky a přemýšlet co péct za cukroví...
papa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.