Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimní vůně do bytu

Od: kucka2* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, máte nějaké osvědčené zimní vůně do bytu. Ráda bych teď když už se tolik nevětrá cítila v bytě nějakou hezkou vůni se zimní/vánoční atmosférou.

Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejlepsi vanocni vune je purura, ktera se pali v kalisku nad svickou.

Ale na vanoce je snad jeste brzo...i kdyz podle mnohych obchodu to tak uz nevypada.

doplněno 14.10.08 17:24:

purpura

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Obecně se za zimní/vánoční považují spíše těžší (rafinovanější) kořeněné vůně. Takže bych upnul pozornost tímto směrem;)

macka80*
hodnocení

0x
Teď jsem si koupila pomerančový brise,moc jsem tomu nevěřila ale jsem nadšená.Jinak já jako zimní vůni volím jablko se skořici

skořic a jablek je už člověk trošku přečmuchaný a hlavně je to odvod na štrůdl... ale ta pomerančová mi v obchodě přišla úplně NEJlepší, co jsem učmuchal ;)

syntia2*
hodnocení

Ahoj, já jsem si teď o víkendu koupila Ambi Pur do elektriky. Mají i vánoční vůni, ale tu mám schovanou na prosinec, ale teď jsem si koupila Puresse. Dávají na to teď reklamu před"Hledá se táta"a jsou to nějaké hypoalergenní.

Mám to v elektrice od neděle a je to fakt krásná vůně. A hlavně jak se mění každých 30 minut nebo tak nějak, tak to stále krásně jemně voní. Opravdu doporučuji. Je to první osvěžovač, který je jemný a příjemný, který opravdu netahá za nos. Uvidíme, co ten zimní, ale ségra říkala, že ho měla minulý rok a že byl báječný akorátr prý za ní chodil manžel a ptal se kde je ten upečený štrůdl, který tu voní:) a myslel, že ho snad před ním zapírá, protože ho chce donutit zhubnout:)

Takže já dororučuji tento:)

Hezký den

urgo*
hodnocení

Zdravím, také používám jako zde paní/slečna do elektriky 3volution od Ambi Pur...po celý rok ho mám zapnutý v elektrice a podle sezóny vyměňuji vůně...vůně v elektrice vydrží 3 měsíce, takže je to také vyměňování s obdobím, které právě je...:)...

Na zimu dávám tu vánoční vůni"Zimní sen", kde úžasně jemně voní vanilka a tu já miluji...

Tak a skoro hurá nekupovat dárky a přemýšlet co péct za cukroví...

papa

bberi*
hodnocení

0x

Mám ráda aromaolejíčky pomeranč,smrk...ty mi přijdou takové zimní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]