Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chci udelat nove odpady v chaticce. Podlaha je z betonu, hurdisku(snad to pisis spravne) a traverz. Bohuzel si byvaly majitel nepamatuje kde lezi. Nevite je nejake zarizeni co by me to ukazalo kde se da vrtnout bez narazeni na traveru?
dekuji moc
Bara
Baro, snad by se to dalo zjistit v plánech ke stavebnímu povolení. Jestli jste podklady nezískala od původního majitele, měly by být založené na stavebním úřadě. Jistě je vám i na požádání okopírují. Ale navíc existuje přístroj na vyhledávání kovů a vedení. Nevím, jak se to odborně jmenuje - ale rádci to jistě doplní. A nebo poradí vhodnou metodu.
Myslela jsem něco takového : garrett.cz/... jistě by se to dalo někde půjčit a nebo si někoho objednat.
pan si to stavel sam a nepamatuje si to , i kdyz je stavba ofiko tohle holt nenamaloval, jedin co ten hledac kovu ale nevim kdyz tam chytrak dal pry i sem tam draty ... ale ten hledac zkusim, dekuji
Lidko mezi tím co dáváme na stavební úřad, a co pak realizujem je někdy takový rozdíl, že bych na to doopravdy nespoléhal
Jinak ten hledač, má možnost nastavit citlivost , takže mu řekneš dráty nabrat. Ještě mne pak napadlo vzít 6ku dlouhej vrák a zkusit be zpříklepu, traverzu poznáš , šanci že ji trefíš máš 1:12 , pokud trefíš jdeš o 10 cm vedle a je to v pohodě
elektrikáři mívají malý ruční přístroj, kterým dá najít, kudy vedou dráty ve zdi. Zkuste se některého poptat. Třeba bude fungovat i na ty traverzy.
Moc děkuji za podněty zkusím si pujčitb někdy ten hledač kovů , mám tip, kde by to šlo. Děkuji. I ten nápad s vypoctem kde by to asi mohlo být. paráda. díky moc všem hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.