Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou koupit motorovou pilu

Od: katkahoudek* odpovědí: 13 změna:

koupila jsem dum s obr zahradou-teda spíš džunglí a tak alespon na začátek potřebuju mimo jiné koupit i motorovou pilu..bohužel právě že toho potřebuju tolik tak bych do pilky vrazila tak 3-4tis musí stačit než bude v budoucnu pořádná...jenže tomu nerozumím.a přítel asi taky ne...kterou koupit v obchodáku aby chvilku vydržela?dokáže někdo poradit děkuju za odpoved

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

1x

Zdravím, pokud budete v budoucnu kupovat pořádnou pilu, tak nyní kupte elektrickou levnější třeba z Obi.Je na ni záruka a když se vám pokazí tak ji vyměníte, tak vám vydrží do doby než koupíte nějakou Stihill nebo Husgvarnu.

katkahoudek*
hodnocení

no jo jenže já tam ještě nemám udělanou elektriku budou ted dělat komplet novou :( a zahrada má 4400m a na nich tlustě stromu keřu..myslela jsem že by se než bude ta elektrika koupila pilka a začlo dělat-ploty,uprava dřevo..třeba

1jara*

Tak v tom případě kupte tuto a budete ji mít i do lesa.

Prodejní akce na /...

katkahoudek*
hodnocení

super,i cena. to se dá koupit v obchodáku nebo obědnat přez internet.DIKY

moto*

Nj, na Zbozi.cz jsem ji našel za 12300,- takže i kdyby byla v akci levnější, přijde mi jen pro zahradu drahá. I když ji samozřejmě považuji za kvalitní.

moto*

Pokud dosáhnou dráty, tak kolem baráku je elektrická pila možná i pohodlnější. Kromě řetězu a doplňování oleje je také prakticky bezúdržbová. Jinak tedy benzinovou jen tak kolem domu bych klidně koupil v Penny. Nedávno jsem tam viděl něco přes dva tisíce pilu která je údajně z Taivanu a funguje slušně. Je na ni dvouletá záruka, tak není co řešit. Za dva roky by měla být zahrada špiglnigl. K motorové pile je ale třeba mít dostupného mechanika který ji seřídí, to je alfa a omega dobré funkce. Pokud takový není dostupný a ochotný, volil bych asi značku Partner od značkového prodejce. Jsou za slušnou cenu se zázemím prodejců a servisu Husqvarna, pod kterou výrobce spadá.

hodnocení

1x

já si myslím, že budete potřebovat peníze, čas a energii na úpravu, opravu domu... v zahradě bych nechal za pár stovek vyřezat jen to nejnutnější a nejhorší, samozřejmě po poradě s nějakým šikovným sadařem či zahradníkem, který umí posoudit stav a budoucnost jednotlivých stromů... porazit strom je jednoduché... na úrodu na novém stromě se musí čekat roky... neunáhlete se...a ono takové posezení ve stínu pod korunou stromu, to má také něco do sebe...

není problém na to vyřezání sehnat někoho, kdo má vlastní motorovou pilu a umí to s ní... vy s přítelem asi budete tápat a práce s pilou není zrovna bezpečná pro laika... i profesionála...jak se říká, i mistr tesař se utne...

katkahoudek*
hodnocení

to já nechci kácet :) je tam v létě mraky ovoce jen tam kde jsou ploty je sem tam díra ale je to tlustě v křovích a silnějšich potrebuju dát ploty dohromady než se budu moc pustit dovnitr-domu ale to stejně bude muset udělat někdo jiný...já mužu jen tak škrabat umýt malovat uklízet.:).koupila jsem dum sama..přítel je chvilku ještě nevím co umí :) a tak ho postupně chci zapojit do pracovního procesu :)

hodnocení

0x

HEJKAL

výborny postřeh*palec*...souhlas

Pár slov ke STIHL...když sem shaněl el.pilu,nic světobornýho,ale taky nic z marketu.

(Tak sem narazil na obrovské rozdily v ceně mezi el.pilami od STIHL a od NAREXU.Nakonec sem si vybral el.pilu od NAREX a sem max.spokojen...zde si myslim,že pokud se platí pouze za značku tak u STIHL to platí dvojnásob(konkretně u výrobku o ktery sem měl zajem),tím samozřejmě nechci říct,že STIHL je nekvalitní výrobek...

katkahoudek*
hodnocení

Tyjo stejně mě z toho jde hlava kolem..v neděli ho vezmu do obchodáku a mrknem na to.. :D

doplněno 02.03.12 16:27:

tam kde jsou ty keře..to se táhne podle plotu po dýlce 4400m a z druhý strany domu je tlustě strom vedle stromu a pod nima miliony malejch roky se o to nikdo nestaral..jsem si k tomu domu měla pořídit i zahradníka :) koupila jsem tu zahradu výhodně a je to skoro v centru města takže počítam že víc jak pul prodám páč udržba by byla nad moje síly starat se o takovou plantáž..

Jakou koupit motorovou pilu

ale nono a to jste jeste nazačala s prací*pivo*

katkahoudek*
hodnocení

:) jo hrabu trávu :D asi 3dny vždycky kousek už mám puchejře do krve :)možná to do jara stihnu shrabat.. ale chtěla jsem dum tak jsem si ho koupila :)..přítel jezdí s kamionem tak jestli se mnou bude chtit bydlet..stejně to bude všechno na mě

tak hodně zdaru a sil...dům s velkou zahradou je krasne,ale je to jen na praci na dnešni dobu, pokud to jde tak kus prodejte...mam svych 800m a bohate mi mi to stačí;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]