Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potravinová skříň - polovýsuv x plnovýsuv

Od: belineas* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám v kuchyni potravinovou skříň 30 cm širokou a 210 cm vysokou (jedny dveře) - bohužel je tam pouze polovýsuv, což je neuvěřitelně nepraktické (věci uložené v zadní části fakt těžko dostávám ven). Chtěla jsem se zeptat, zda jde polovýsuv nahradit plnovýsuvem, aniž bych musela kupovat celý set i s košema? Mystím tím, zda jde nahradit pouze ty pojezdy? Vím, že v kuchyňském studiu by mi to nějak navrhli, ale myslím si, že když bychom to sami koupili na netu a vyměnili (manžel je vcelku zručný), vyjde to levněji. Celý set plnovýsuvu jsem viděla tak kolem 8 tisíc, což je fakt hodně. Děkuji za případné odpovědi, Jarka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Teoreticky to jde. Prakticky těžko říci. Muselo by se to vidět, jestli by ty pojezdy z toho nějak šly vypreparovat a nahradit jinými. To bude asi ten největší problém. Koupení celovýsuvů, klidně i s tlumičem není sebemenší problém, problém bude je tam nějak naroubovat. Ale šikovnej kutil si s tím poradí.

Jen na to nebude žádný univerzální návod, ale bude to muset vyřešit manžel při výměně.

belineas*
hodnocení

Podle toho, co jsem našla na netu to asi tak nějak bude. Problém je v tom, že nevím, co vlastně hledat - těch plnovýsuvů je tam hodně a netuším, který vybrat. Viz: www.kovaninabytko/...

Tak jaký vybrat celovýsuv netuším ani já, neb nevím jaký máš v ty skříni. Kouknul bych se napřed tam a teprve potom se snažil najít celovýsuv co nejpodobnější tomu, co tam je.

belineas*
hodnocení

Tak teď budu vypadat asi jako ten největší idiot, ale hrabala jsem se v tom výsuvu a zjistila, že to je plnovýsuv, jen to bylo od počátku nějak zaseknuté či co*hi*. A to tu kuchyň máme přes 3 roky.*zed* Fakt se omlouvám, že jsem zbytečně vyvolávala diskuzi. Děkuji

hahanaj*

vidíš jsi šikulka ,máš plnovýsuv zadarmo ...ať ti slouží ke spokojenosti

To se stane. Ale spokojenost na všech stranách, viď? Ty máš celovýsuv a manžel se nemusí trápit u přehazování kolejnic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]