Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění nerez nádobí

Od: maxusa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den víte někdo jak odstranit duhový nádech z nerezového nádobí?Děkuji.Maxusa

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

I když sám moc nevařím,ale mytí nádobí je můj džob.Všechno nádobí máme nerezové,tak se snažím,aby se lesklo.Někdy stačí uvařit brambory a objeví se duhový zákal.Dokonale ho odstraní tekutý písek - CIF.

JABRAKA

hahanaj*
hodnocení

0x

Kupte si drátěnku na nerez, já vařím na elektickém sporáku a nemám to ,ale pokud vaříte na plynu bude to asi tím...

hodnocení

0x

Já si myslím, že je to nekonečná a nikdy nekončící čistící práce. U dalšího vaření vám to udělá stejně znovu. Stačí osolit vodu dřív, než začne vařit a je to. *jasne*

hodnocení

0x

Na žínku, kterou nerez umývám, přikápnu k jaru trochu octa. Nádobí je pak jako nové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]