Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s nátěrem Detoxy color. Rozhodujeme se natřít s ním místa, kde se tvoří na zdech plíseň, tj. venkovní zeď (samozřejmě zevnitř) do výše cca 50 cm. Je mi jasné, že to chce starý dům zateplit, jenže to u nás není tak jednoduché (musí se nejdřív vyřešit střecha - má malý přesah, vstupní dveře jsou nalepené úplně u zdi - posunout je atd.), takže se bude dělat až za pár let. Ale plíseň potřebujeme vyřešit hned, i při intenzivním prolévání savem i častém větrání a topení se tvoří pořád dokola... Hydroizolaci už máme hotovou.
Děkuji za podněty
Dobry den, savo na plisen radeji nepouzivejte, nekde jsem vycetl, ze to 1-2x pomuze, ale potom se plisen vraci rychleji. Savo se chem. reakci smeni a potom dokonce plisen vyzivuje. Zkusim to nekde najit. Pouzil by jsem Biorepel, nebo nejaky fungicid, ktery obsahuje houbu, ktera se plisni zivi a proste ji vyzere.
Jak sam/sama pisete nejrozumnejsi by bylo vyresit pricinu, ne nasledek
doplněno 29.02.12 11:25:Tak co jsem zatim nasel je to, ze se savo rychle rozpadne a tudis nepusobi dostatecne dlouho
Savo jsme použili už několikrát a vždycky se plíseň vrátí, zkusili jsme i několikrát chytrou houbu Biorepel, ale také to nepomohlo (tu jsme aplikovali hned na začátku zimy, když se plíseň objevila poprvé v sezóně). Seškrabat omítku nemůžeme, neměli bychom kde s malým dítětem bydlet a vystěhovávat nábytky takhle v zimě je také nemožné... takže hledáme náhradní řešení, zateplování, jak jsem psala, bude až za dva tři roky, dřív nejsou finance... Každopádně díky za reakci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.