Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat ramínka?

Od: denita* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, kde mám sehnat kvalitní dřevená či plastová ramínka, kromě toho když mi je dají v obchodu? :) Znáte nějaký obchod nebo něco takového? Díky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

27.02.12 15:59
hodnocení

1x

V IKEA *palec*

ivinek*
hodnocení

0x

aukro.cz/...

doplněno 27.02.12 13:39:

aukro.cz/...

artik*

to je slušná cena , ještě že jsem ty co jsem dostal nikomu nedal , mam jich cca 500 :D

buss
hodnocení

0x

Mohu nabídnout, plastových mám dost.

Hledejte v obchodech s textilem, v některých jsou k dostání. Jinak např. obchody Kik mívají plastová. A na internetu i např. zde:

http://raminka.interkontakt.cz/

hahanaj*
hodnocení

0x

běžně v domácích potřebách ...u nás vždy v sekáči nabízejí balené po 10kusech / 2kč kus...

sargo*
hodnocení

0x

Ikea - dřevo i plast a ještě máte príma výlet se svačinou. *smich*

artik*
27.02.12 14:52

unidekor

jabraka*
hodnocení

0x

Vždy,když jsem jel do lázní,obešel jsem tam prodejny s oděvy a tam ramínka likvidovali.Přímo plné krabice.Myslím,že se tak děje v každém městě.

JABRAKA

bacik*
hodnocení

0x

uzavřeli jsme obchod s oděvy, můžu Vám nechat okolo 500 ks, možná i vice kvalitních ramínek za 2 kč

doplněno 27.02.12 17:21:

jsou plastová

olinachabova

Dobrý den,

chci se zepat, zda je nabídka ramínek stále aktuální?

Měla bych zájem.

Děkuji za odpověď

Chábová

bacik*

ano , sms na 721906277

hodnocení

0x

Já prodávám zboží z DEDRY a tam mají takováto kvalitní ramínka :

dedra.cz/...

pokud byste měla zájem, ozvěte se na

sarsilka@email.cz

hodnocení

0x

Ramínka, dřevěná, plastová, různé druhy a vzory, mají po 10 kusech, balené v Makru. Cena od 8,-Kč až 15 Kč. Veliký výběr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]