Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím přilepit papuče?

Od: leoon odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

neporadil by mi někdo čím připlepit tyto papuče? Již jsem je zkoušel lepit silikonem a lepidlem na gumu a vždy se mi rozlepily.

Nevíte co bude držet?

Díky

Čím přilepit papuče?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Lepí se to ALKAPRENEM.

zajixxx*

Napěňovacím lepidlem, popřípadě nějakou dvousložkovým. a hlavně očistit od masnot a otřepů lepené části!

honzmalatny*
hodnocení

0x

Chemopren,namazat,nechat odvětrat a přitisknout.

hodnocení

0x

Malá krabička Chemoprenu, natře se jedna i druhá strana, nechá se 10- 15 min. zaschnout a dá se k sobě.

Používáme ho na vše.

doplněno 25.02.12 16:37:

Pozdě, stejná odpověď.

V práci chodím v těch samých papučích a taky se mě po čase začne odlepovat podrážka. Namažu chemoprénem a zase nějaký čas drží. To u jedněch papučích opakuji tak třikrát a pak jsou prošlapaný skrz.

irrrenka*
hodnocení

0x

Lepidlem Loctite. Já ním lepila kozačky a drží perfektně.

leoon
hodnocení

Děkuji,

zkusím to tedy chemoprénem ;)

hop®

Souhlasím, Alkaprén nebo Chemoprén, doporučuji dodržet technologický postup dle návodu!

pecenkav*

Ted uz nicim, ten silikon uz z toho nikdo poradne nedostane a na nej se uz zadny lepidlo nechytne.

Priste tim chemoprenem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]