Nejste přihlášen/a.
Přeji pěkný pátek, jak u vás čistíte látkové peněženky? Mám světlejší, materiál je hodně podobný džínovině. Do pračky je těžká, stačí kartáček a mýdlo, nebo to chce něco speciálního? Trapná otázka , ale jsem u nás jediná, kdo nemá koženou peněženku.
Děkuji za rady
Já osobně kožené peněženky rád nemám (takový ten smrad,...apod). Mám textilní s materiálů, co se dělají batohy. Normálně ji vezmu tekutým mýdlem a jemným kartáčkem a pak ještě promáčím v horké vodě s čistícím prostředkem Mr. Proper s citrónem k vůli vůni. Pak ji dám na sušák na prádlo a ten posunu nad topení, které lechce topí. Pak je jak nová.
P.S.: mám tam i takovou všitou průhlednou fólii a vůbec to nevadí. A nikdy se mi nesrazila, takže taky OK.
Peněženku mám zásadně koženou, kvalitní, ne koženka a když se mi jeví ošuntělá tak si koupím novou, ještě nikdy jsem peněženku nečistila. Rodina každý rok řeší dárek k nějaké příležitosti a tak aspoň mám co říct.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.