Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radiator pod kuchyň. deskou

Od: pecan* odpovědí: 8 změna:

prosím poraďte mi, jak mám vyřešit radiator v kuchyni. Mám ho klasicky pod oknem - viz obrázek 1. A kuchyňskou desku mám takhle ukončenou, kvůli radiátoru a vlevo je skříň (zavírací 220cm vysoká na spíž) a vedle je vestavná trouba + mikrovlnka a vedle je lednička. Jak to mám vše vyřešit? buď takhle. Jak to bude vypadat - ukončená deska a radiátor a pak ta trouba... nebo ještě mám jiný návrh - obr.2 a to prodloužit tu pracovní desku až do rohu a radiátor schovat pod desku a nechat tam jen ty větrací mřížky. Je to dobrý nápad? jinde mi radiátor už vůbec nevleze (složité přepojení).

doplněno 26.02.12 18:24:

obrázky

Radiator pod kuchyň. deskou

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecan*
26.02.12 18:25
hodnocení

obrázek 2

Radiator pod kuchyň. deskou #2

hodnocení

0x

No dělal před časem kuchyň se skoro stejným problémem. Radiátor pod deskou. Aby to aspoň trochu fungovalo musíš dát mřížku jak do desky tak i do soklu a skříňky před radiátorem udělat mělčí. Ale stejně to bude topit míň než to topilo před zakrytím.

pecan*
hodnocení

myslím, že ta kuchyň vypadá lépe s celou deskou. Nebo to tak useknout a nechat radiátor venku? velké dilema... topit bude méně, s tím počítám, ale v kuchyni se vaří, teplo tam nějaké bude.

Tak z hlediska estetiky není o čem přemýšlet. Ovšem je třeba přemýšlet o jiných věcech. Budou stačit šuplata o hloubce 35, možná 40 cm místo klasických 50 cm?

Pak by to chtělo udělat skříňky tak, aby se při nějakým problému s radiátorem nemusela kvůli tomu rozdělat půlka kuchyně.

zajixxx*
hodnocení

0x

Omlovám se že to není nic k dotazu, jen mě zajímá v čem ty návrhy byly kresleny?

pecan*
hodnocení

první návrh je kreslený firmou Oresi a druhý návrh je kreslený malou firmou v místě bydliště. Programy nevím.

pecan*
hodnocení

první návrh je kreslený firmou Oresi a druhý je kreslený malou firmou v místě bydliště. Program bohužel nevím

cinematic*

Také mě čeká řešení podobné situace v kuchyni... na návrh kuchyně používám kitchendraw.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]