Nejste přihlášen/a.
prosím poraďte mi, jak mám vyřešit radiator v kuchyni. Mám ho klasicky pod oknem - viz obrázek 1. A kuchyňskou desku mám takhle ukončenou, kvůli radiátoru a vlevo je skříň (zavírací 220cm vysoká na spíž) a vedle je vestavná trouba + mikrovlnka a vedle je lednička. Jak to mám vše vyřešit? buď takhle. Jak to bude vypadat - ukončená deska a radiátor a pak ta trouba... nebo ještě mám jiný návrh - obr.2 a to prodloužit tu pracovní desku až do rohu a radiátor schovat pod desku a nechat tam jen ty větrací mřížky. Je to dobrý nápad? jinde mi radiátor už vůbec nevleze (složité přepojení).
doplněno 26.02.12 18:24:obrázky
No dělal před časem kuchyň se skoro stejným problémem. Radiátor pod deskou. Aby to aspoň trochu fungovalo musíš dát mřížku jak do desky tak i do soklu a skříňky před radiátorem udělat mělčí. Ale stejně to bude topit míň než to topilo před zakrytím.
myslím, že ta kuchyň vypadá lépe s celou deskou. Nebo to tak useknout a nechat radiátor venku? velké dilema... topit bude méně, s tím počítám, ale v kuchyni se vaří, teplo tam nějaké bude.
první návrh je kreslený firmou Oresi a druhý návrh je kreslený malou firmou v místě bydliště. Programy nevím.
první návrh je kreslený firmou Oresi a druhý je kreslený malou firmou v místě bydliště. Program bohužel nevím
Také mě čeká řešení podobné situace v kuchyni... na návrh kuchyně používám kitchendraw.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.