Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat tapetu?

Od: babajaga® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám problém. Před lety byly módní obrazové tapety na zeď. Je to už asi 25 let, také jsme si ji nalepili nad gauč do obýváku. Žádnou exotiku, poctivý český venkov. Tapeta se velice dobře začlenila do místnosti a ladila barevně moc dobře s nábytkem i doplňky. Měli jsme ji rádi. Jenže za ta léta už není tak pěkná, jako dřív.

A protože jsme si na ni zvykli, rádi bychom si pořídili jinou, rovněž něco českého. Bohužel, nevím, kde ji sehnat. V papírnictví či prodejnách s tapetami se už nekoupí. Vyrábí se ještě obrazové tapety? A kde bych nějakou koupila? Děkuji - Jaga.

Pro zajímavost: toto je naše původní tapeta. A o něco podobného, ne křiklavého, bych měla zájem.

Kde sehnat tapetu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Když zadáš fototapeta nebo obrazová tapeta, tak ti toho vyběhne spousta.

obrazynamiru.cz/...

fototapety.cz/...

doplněno 26.02.12 17:21:

e-color.cz/...

doplněno 26.02.12 17:28:

Můžeš si nechat udělat fototapetu i ze své fotografie.

printbox.cz/...

hodnocení

2x

Dobrý den Jago, také jsem našla nějaké krajiny. Tak dávám odkaz na podívání. Viky

Z netu: obrazynamiru.cz/...

Kde sehnat tapetu? #2

lidka*
hodnocení

2x

Jaguško, těžko se hledá tapeta s českou krajinou. :( Je to samá exotika. Ale koukni zde:

fototapety.cz/... Ale možná, že tam ještě něco hezkého - i když asi ne českého - najdeš. :) Když se mi ještě něco povede, tak do ještě přidám. *placni*

doplněno 26.02.12 19:33:

Ještě jsem ti našla zhotovení tapety na zakázku. Asi to bude trochu dražší. Ale můžeš si poslat ke zhotovení svoji vlastní fotečku, jestli jsem to dobře pochopila. :) Takže budeš mít svůj oblíbený kout české krajiny přímo doma v obyváku. Že by Sázava? ;)

printart.cz/...

doplněno 26.02.12 19:48:

A ještě jeden dodatek ohledně ceny. novinky.cz/... A navíc tam máš obrázek, který jsem ti vybrala jako inspiraci. Takže jsem nebyla sama, komu se louka zalíbila. *hej*

hodnocení

0x

Další obrázek krajiny

Kde sehnat tapetu? #3

hodnocení

Dobrý den, moji milí rádcové, děkuji za Vaše nápady. Už se nebojím, něco určitě vyberu. Dokonce jsem tam u Vás našla i firmu v nedalekém krajském městě. A já to nevěděla!*ua*

Jinak, pro Lidku - ano, znáš mě už velice dobře, Sázava je u mě vždycky na prvním místě. Byla by to nádherná tapeta. Co třeba tahle? /z železničního mostu na Březině/.

doplněno 29.02.12 07:11:

Dobrý den, moji milí, díky vašïm odkazům jsme vybrali aspoň 5-8 tapet z přírody. Vyřadili jsme zimu. Manžel chce něco jarního, já preferuji podzim. Hnědá a zlatožlutá se totiž hodí k našemu nábytku a doplňkům. Krom toho mám ještě ty své obrázky ze Sázavy. Také nejsou marné. Tak co teď? Ale když se vzájemně shodujeme už skoro 40 let, jistě se shodneme zase a vybereme něco, co se bude líbit nám oběma.

A tak ještě jednou dík za to, že jste se mou otázkou zabývali. Až bude nová tapeta viset, pozvu Vás všechny, co jste mi poradili, na návštěvu. Myslím to vážně.*palec* Jaga.

Kde sehnat tapetu? #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]