Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrobit odsávačku prachu

Od: zuhud® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Jdu za Vámi se poradit. Potřebuji vyrobit odsávačku prachu na nehty.

Nápady by byly dva, ale:

1) Ten první nápad je udělat tělo odsávačky kovové a očalounit jej koženkou, jenže mám obavy, že mi jej nikdo neočalouní a nebo nemám jiný nápad, jak to čalounění udělat přilepit si myslím, že není nejvhodnější nápad... Co myslíte? Tvar by měl být střechovitý, a pod se musí vejít ventilátor a něco, do čeho se bude chytat prach - buď pytlík, který by se dal snad ušít, ale jak jej upevnit? Ale měl by jít vyměnit, nebo vyprat. Nebo tam dát dospodu filtr, který vzduch přefiltruje a vrátí rovnou do místnosti zpět. Napadl mě filtr od auta, ale nevím, jestli nebude veliký a jestli to je dobrý nápad.

2) Druhý nápad je, udělat odsávačku hranatou, jako když je stolička a ze dřeva, pod to zase schovat komponenty - větrák, a filtr nebo pytlík.

Ale zase je tu pořád problém s tím čalouněním. Větrák mne napadl od počítače, ale má velký zdroj. Nejraději bych sehnala nějáký větráček s caplíkama a zdrojem v jednom, jako jsou originál odsávačky, ale nic jsem neviděla. Napadl mne větrák do koupelny, ale ten je velký a drahý.

Snad to podle mého popisu pochopíte, nemám moc dar vysvětlovat, ilustrační foto odsávačky přiložím. Moc díky za rady, moc a moc a moc.

Rozměry by měly být co nejmenší, a odsávačka by měla být co nejlehčí. Kovové tělo jsem myslela nerez...Poradíte?

doplněno 26.02.12 10:08:

Tady máte jak to vypadá v originále... nehty-profesional.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

A proč nepoužiješ rovnou malý vysavač? K němu přívod flexibilní hadicí a odsávací hubici z gumové hadičky(měkké PVC)Redukce z vysavačové koncovky na praktickou by problém neměl být.

JABRAKA

hodnocení

Jabrako, problém je právě v tom, aby byla co nejmenší a nejlehčí, proto potřebuji vše schovat pod tělo odsávačky. Pokud seženu ten ventilátor se zdrojem a caplíkama, jsem z vody...ale nikdy nenacházím.

Ten vysavač není špatný, ale zdá se mi nepraktický. ( Prosím, myslím to bez urážky, cením si toho, že se mi snažíte pomoci )

zakus*

Upravit vysavačUSB (na klávesnici www.zbozi.cz/). Zvětšit prostor na odpad.

doplněno 26.02.12 10:56:

A nebo koupit ostatni.bazos.cz//...

Nestojí to svět

hodnocení

Jak vypadá koncovka od káblíku označená 2x24AWG? *modla*

zakus*

Není to koncovka, ale typ kabelu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]