Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se klepají koberce na sídlištích?

Od: gorka* odpovědí: 7 změna:

Vím, že lidé dnes moc nekupují velké perské koberce, ale kdybych bydlel na sídlišti, nebo v nějaké novostavbě, kde bych mohl klepat koberec? Jsou ještě klepadla na koberec?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na sídlišti, se už koberce, neklepou.

Z paneláku jsme přestěhovali perské koberce na chalupu.

Tam jim jednou za rok, uděláme sněhuládu.

Stočíme koberec, když je venku krásný sníh, venku položíme na sníh a vyklepeme na sněhu, z jedné a druhé strany.

Barvy jsou zase nádherné, přehodí se přes houpačku, nechá se vyvětrat, vysavačem se vysaje a zase jde domů.

Koberce nás přežijí.

polinek*
hodnocení

2x

u nás na Ostravsku jsou,,koberce tohoto typu,,,mají pouze zámožní a nikomu je raději neukazují. Dnes je to o nulu víc.

askmenow*
hodnocení

2x

Na některých sídlíštích jsou mezi domy klepadla.

Jinak jsem viděla klepání přes dětské prolejzačky, přes zábradlí balkonu, případně např přes zábradlí u schodů u vchodu.

polinek*
hodnocení

1x

my jsme klepali koberce ve sněhu a je to poznat..pod kobercem je prachu,že hrůza. Vysavač to tak nevysaje. U ná s klepáče jsou. I jak je sníh ,tak lidé je klepou.

ladinpraha*
hodnocení

0x

I klepadla se ještě někde vyskytují. Ale většinou teď už jenom konstrukce na prádelní šňůry.

buss
hodnocení

0x

Honem rychle dokud je ještě sníh...

jamamba*
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych je neklepala, na co, stačí vysavač:), eventuelně tepovač, jinak u nás na sídlišti klepadla jsou, ale neviděla jsem, že by je někdo používal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]