Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčky pro matky na mateřské?

Od: kote20 odpovědí: 4 změna:

chtela bych vedet proc nejsou pujcky pro matky na materske,chteli bychom s pritelem byt ale na vybaveni bytu nam nkdo nechce pjcit poradte prosim dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

simasonka*
hodnocení

3x

a take jde o to, ze vy jste manzele a oni ne.Jako manzelum pocitaji oba prijmy.Jsem take na materske a bylo mi receno, ze musi byt pujcka na manzela.Financne neni problem.Takze si myslim, ze vam nezbyde nic jinyho nez aby si pujcku vzal pritel - pokud mu to finance dovoli - a nebo se vezmete a pak si pujcite uz jako manzele, kde se tedy prijmy scitaji.

macka80*
To není až tak pravda,jsem také na materské a nesme manželé a brali jsme si překlenovací úvěr ze staveb. spoření a naspořeno bylo nula.Druh mi akorát musel ručit svým příjmem

hodnocení

3x

Mateřská v tom nehraje roli. Dnes půjčí i nezaměstnanému s dávkami - stačí pravidelný prokazatelný příjem. Problém může být v tom, že si na své příjmy chcete půjčit mnoho. Přítel vám bude muset dělat ručitele, případně budete muset přibrat ještě někoho dalšího. Nebo si může půjčit přítel. Také se vyplatí obejít více bank, protože každá vám nabídne různé podmínky. Půjčku si ale dobře rozmyslete, zda si budete moci dovolit ji splácet - jestli banka půjčí, je jedna věc, ale může přijít například delší pracovní neschopnost přítele a co pak?

hodnocení

2x

Asi špatně hledáte, já jsem na mateřský a půjčku s manželem máme od České spořitelny. Takže samotné pobírání peněžité pomoci v mateřství nebo rodičovského příspěvku nemusí být překážkou pro půjčku. Asi spíš jde o volbu finančního ústavu, výše požadované půjčky a celkových příjmů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]