Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemá někdo zkušenost s malým 5ti litrovým beztlakovým ohřívačem vody nad kuchyňskou linku značky Mirava? Jedná se mě hlavně o zkušenost s PÁKOVOU armaturou? Děkuji.
Nebojte se pákové baterie, funguje spolehlivě a ten beztlakový ohřívač je skutečně dobrý. Voda je neustále dohřívána, takže při malém odběru funguje téměř jako průtokáč. Jen Vás nesmí mást, že při uzavřené baterii pokud svítí kontrolka chodu topného tělesa, tak z ní odkapává voda. Až kontrolka zhasne, tak kapání ustane.
Děkuji, mám již několikátý ohřívač Tatramat s kohoutky, ale po třech - čtyřech letech vždy odejde kohoutek na teplou vodu a těsnění nejde vyměnit. Tak si myslím, že by páková baterie mohla vydržet o trochu více.
Nyní probíhá v Holešovicích výstava, kde Mirava vystavuje, tak se tam chci vypravit na okouknutí.
Nejsem odborník, ale mám pocit, že vaše přání nelze splnit.
Elektrický ohřívač vody Mirava řady VBN je malý přepadový zásobníkový ohřívač vody s možností instalace pro jedno odběrové místo. Přístroj je vybaven pětilitrovou zásobníkovou nádobou a je určen pro montáž s nízkotlakými armaturami, které jsou součástí dodávky. Zásobník se dodává ve dvou variantách _ pro montáž nad (typ VBN) anebo pod (typ VBN/2) umyvadlo či dřez.
Ohřívač vody Mirava řady VZ/VZN ( VZ tlakový a VZN nízkotlaký) je uzavřený elektrický zásobník zajišťující ekonomický ohřev vody. Přístroj s desetilitrovou zásobníkovou nádobou umožňuje tlakovou i beztlakovou montáž a je určen pro používání i na více odběrových místech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.