Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake ploche klice?

Od: pnaradi odpovědí: 8 změna:

Dobry den, sem tam je doma co opravit a tak jsem se rozhodl koupit si nejake ploche klice. Jde mi o to aby mi pri dotahovani nepraskly nebo se nejak neposkodily, kdyz zaberu. Co by jste rekli na tyto? zelezarske-zbozi.cz/...

Jenom vas prosim, vim ze TONA je nejlepsi, ale chci jen neco do domacnosti. dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

b3art*
hodnocení

0x

Dobrý den,

Tyto Vám by měli nějaký čas vydržet, když je nebudete extrémně zatěžovat. Nejsou nejlepší, ale nejsou ani nepatříí mezi ty nejhorší. Zkoušel jste uvažovat koupit sadu, jestli by Vás nevyšla laciněji, než kupovaní jednotlivě? S pozravem B3art

pnaradi
hodnocení

Ano, uvazoval jsem o teto naradi-extol.cz/...

Ale to uz mi prijde jako fakt lacina vec a navic ani nevim kde se to vyrabi. Vim ze to ma byt chrom vanad ocel a jeste vyrobeno v nemecku, pak to muze byt dobre. dekuji

hop®
hodnocení

0x

S názorem na "TONA" naprosto souhlasím, ale nebál bych se ani toho Extolu. Mám od nich pár věciček (laserový nivelák, fexa, nějaké klíče a šroubováky) a zatím spokojenost. Podle mne je to dobrý kompromis mezi kvalitou a cenou.

hodnocení

0x

Klidně si ty klíče kupte, ne domácí použití jsou v pohodě. Důležité je, že jsou kované, číňani sem tahají odlévané a ty pak rády praskají. Což je docela ,,humorné´´, když člověk zabere a klíč rupne.

BTW -Tona - určitě bych netvrdil, že je nejlepší (zejména jejich ráčny nejsou nijak povedené) ale řekněme, že jejich nářadí je dobré a za slušnou cenu. Je ale pravda, že jakožto servisák mám na nářadí dost velké nároky a je u mě dost namáhané. Možná je to kuriózní, ale nejlepší klíče, které mám jsou po dědovi - a mají vyražený haknkrojc :)

hop®

Promon: kde dělal děda údržbáře? *smich* Kdyby tam dělal elektrikáře, měl byste po něm i helmu s dvěma blesky... ;)

Helmu s blesky asi ne, byl v rajchu coby totaleinsatz, ti je nefasovali :) Ale on na tu dobu vzpomínal vcelku rád, byl to PAN řemeslník a dělal mj i ponorkové a schnellboot diesely - snad v Kielu?

imrous*
hodnocení

0x

Ahoj . Ty klíče na obrázku vypadají docela slušně, měli by domácí používání vydržet. Jinak taky nedám dopustit na vercajk po

dědovi. Stará poctivá práce.

hodnocení

0x

Zdravím, na domácí použití vybrané klíče určitě vystačí. Extolu Craft bych se na doma taky nebál, pak mají řadu Extol Premium nebo profi řadu Fortum. Tona už bohužel není to co bývalo, dnes se dělá nářadí Tona pod značkou Tona Expert, a nikdy nevíte co se v jaké zemi vyrobilo, jelikož dnes se jedná o globální skupinu s centrálním skladem v Itálii. I kvůli tomu jsme v našem železářství od Tony upustili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]