Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zamezit parkovaní?

Od: frantiseks* odpovědí: 26 změna:

Mám garáž v zadu za domem u garáže je cesta a plácek trávy stejně to mají i sousedé rozumný a člověk logicky přemyšlejíci by před vraty nezaparkoval a vždy se našlo pár jedinců kteří tak zaparkovaly a já tak nemohl vyjet z garáže nebo naopak do garáže zajet na garáž jsem napsal!NEPARKOVAT VÝJEZD VOZIDEL! ale ani tohle nepomohlo i přesto tam dál stály jednou ale jeden "inteligent" postavil tak štastně že nešlo vyjet vůbec samozdřejmě v tu chvíly sem potřeboval odjet a hodně rychle tak jsem vzal z druhé garáže jiné auto a odjel když sem dojel to auto tam pořad stálo to sem si málem zuby vylámal jak sem byl naštvané a protože vedle toho kde stál roste strom vzal sem řetěz a zámek a auto mu tam zamkl a odešel další den sem mu to odemkl a během odpoledne auto odjelo řeknu vám ten už tam nezaparkoval a asi ani nezaparkuje ;) no i přesto tam dál někdo zastavý před těma vratama a já se ptám jak tomu zamezit co tam udělat aby tam neparkovaly?

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Zdravím, některý lidi jsou jako mezci. Nevím co by vám pomohlo, snad vždy zavolat pomahače.

doplněno 24.02.12 18:42: Zažádat na příslušném dopravním odboru o umístění svislé dopravní značky B 29 zákaz stání.
b3art*

Buď zákaz stání nebo ceduli něco jako je např.: i.mimibazar.cz/h//... To by mohlo už pomoct.

doplněno 24.02.12 18:55:

Tady máte přímo ceduli ke koupi www.vltava2011.cz/...

doplněno 24.02.12 18:56:

To 1. bylo jako inspirace, jak by mohla vypadat, i když je to někoho jiného, což je vidět na obrázku, když tam má dole "podpis"vlastníka.

buss

OK, na cizím pozemku?

frantiseks*
hodnocení

Podoubnou ceduly tam mám zakaz stání ale nepomáhá to

stirecek*

stačí vypustit pneu*smich*

A pokud jej načapáte příště, rozbijte mu kamenem zadní sklo. Zadní proto, že většina lidí má pojištěné pouze čelní.

Pokud to je stejný auto tak maximálně účinný a přitom jednoduchý způsob jsou štípačky. Ventilek je uštípnutej za vteřinu.

sargo*
hodnocení

0x

Není tam místo na pár vhodně velkých kamenů - balvanů? :)

frantiseks*
hodnocení

přikládám načrt ikdyž teda není nic moc garáž 1 (ve skutečnosti není červená) *smich* je nejčastěji používaná no a na tom placu parkují za garáží i za tou druhou

Jak zamezit parkovaní?

zavolat policii a odtahovku

aaaaaa*

no zvláště pokud je to oddělené komunikací tak se nedivím, že tam, dle popisu, nějaká ženská, občas zaparkuje. Přeci neparkují před garáží, ale na druhé straně silnice.

Kdyby jste mněl někoho s podvalnikem na auta tak mu to naložte a odvezte na druhý konec města na vrata bych dal ceduli že v teto lokalitě se kradou auta*frajer*

medwed*
hodnocení

0x

Vubec neresit a mit strpeni a vzdy a okamzite pokud tam nekdo zaparkuje ihned volat policii i s odtahovkou oni se to pak lumpove nauci...

frantiseks*
hodnocení

Ta cesta na obrázku to není komunikace je to takový polní cesta za domy příjezdová cesta za domy když to tak řeknu je to vlastně slepá ulice nikam to nevede šířka cesty asi 1.60 m

cyril*

Pokud máte garáže řádně zkolaudovány pro tento účel, potom by mělo být vydáno i rozhodnutí o přístupové cestě z veřejné komunikace. Pokud ne, máte smůlu. Jinak legálně pouze povolat policisty, kteří by měli situaci řešit nařízením odtahu. Je-li však komunikace veřejná a jen 1,6m široká, pak tam nemá co parkovat nikdo a nikde. Je však nutno znát majetkové poměry a zařazení zmiňovaného pozemku.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co budeš dělat, až si majitel tento svůj "plac" oplotí? Asi to nehrozí, ale zkus přemýšlet taky tímto směrem.

aaaaaa*

záleží kde bude, buď nevyjede nebo nezajede ;)

buss
hodnocení

0x

Chtělo by to kratší věty, je to nepřehledné. I polní cesta je komunikace, veřejně přístupná. Parkování před vratama chápu jinak.
A co na to vlastník toho plácku, vy mu tam přece také najedete, ne? Může tvrdit, že garáž měla být postaveno dále do zahrady.
Že to takto nemělo být zkolaudováno. Co kdyby to oplotil? Není jen váš pohled na věc.

frantiseks*
hodnocení

asi sem to špatně napsal nebo vy špatně pochopily ten plac za garáží je můj není oplocený za plácek potom teče potůček ale ten plac je můj

johny*

parkovacisloupky.cz/... vyrobte nebo si kupte tohle

frantiseks*
hodnocení

to je dobrý nápad ale problémem by mohlo být přidělání je tam travnatá plocha takže hlína

johny*

udělejte malý betonový základ z kterého budou vyčnívat šrouby na uchycení nebo neco podobného

buss

Přečtěte si po sobě tu dlouuuhou větu dotazu. Je-li to vaše, dejte ceduli Soukromý pozemek. Uzpůsobte tak, že necháte jen kus pro vjezd auta, abyste se dostal na cestu, jinak na zbytek třeba příkopku, nějaký materiál...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Dal bych si tam ceduli.

Jak zamezit parkovaní? #2
frantiseks*
hodnocení

*smich* Taky možnost

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

nechte to auto odtahnout a bude klid

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]