Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavba sprchového koutu

Od: jendat odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci poprosit o zkušenosti se stavbou bezbariérové zděné sprchy s kanálkem. Mám na to v koupelně 100 krát 160 cm, pod koupelnou je sklep s již připraveným odpadem. Jaká izolace atd. Předem děkuji za kažou radu. Jenda

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

izolace speciálně pro Vás: hasoft.cz/...

Vyzdít sprch.kout, osadit kanálek s přepadem na připravený odpad, srovnat podlahu,použít izolaci výše uvedenou na podlahu a stěny. pak obložit , event.montáž zástěny.

dahol*
hodnocení

0x

a co tam dát rovnou vaničku z litého mramoru a zazdít ji do podlahy? Nebo je požadavek, aby dlažba v koupelně a ve sprchovém koutě byla stejná?

David

jendat
hodnocení

Ne, dlažba stejná nebude, ale mám zbytek z koupelny, kterou jsem předělával u sebe (tahle je u rodiču/ a celkem se k sobě hodí. Omrknu i tu vaničku. Dík jenda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]