Nejste přihlášen/a.
Mám jedinou záclonu v ložnici a to ulice. Visí na záclonové tyči a je po radiátor. Dávám místnosti jiný styl. Potřebuji ke kytkám využít parapet. Tak-že si představuji nějakou lehounkou záclonku nebo římskou roletu, která nebude viset na tyči, ale bude v okenním výklenku. Vitrážky nechci, ty se hodí podle mne do kuchyně. Teď problém s otevíráním okna. Neexistují nějaké odklapovací ramena, které i s tou záclonou dám bokem, abych otevřela okno? Jak hledám, tak hledám na netu, tak nemohu nic najít.
Já to samé vyřešil malými plechovými háčky, zavěšenými přímo za vršek okenního křídla,na háčkách mám tyčku a na ní záclonu, a okno otevírám i se záclonou
Tak po dlouhém hledání a poptávání po různých obchodech jsem ji našla. Náklonná záclonová tyč. Snad to v něčem pomůže i ostatním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.