Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obyvaci pokoj s oranzovou sedaci soupravou

Od: 09kada* odpovědí: 4 změna:

Dobry den,

Rad bych se zeptal jakou barvou vymalovat obyvaci pokoj?

Obyvaci pokoj obsahuje oranzovou sedaci soupravu, bilou obyvaci stenu a podlaha je v barve svetleho dreva.

Muj navrh: Vsechny steny bile, krome steny za obyvaci stenou, tu bych rad vymaloval na oranzovo nebo seda?

Dekuji za rady :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ta šedá by moíhla vypadat velice efektně. Navíc, bude na ní stěna zářit. Dobrý nápad.*palec*A ještě jednu stěnu vedle?

doplněno 23.02.12 09:47:

Mi by se velice líbila šedá. Příliš oranžové mě napruží a je potřeba nějakou studenou barvu, která nechá oranžovým věcem vyniknout. Podtrhne je.

hodnocení

2x

Myslím,že máte dobrý vkus,za tou bílou stěnou ta oranžová malba bude vypadat dobře,a pěkně bude ladit s tou sedačkou,nehledě na to,že oranžová je zkrátka "in.";)

doplněno 23.02.12 09:23:

Tak mne napadlo,což takhle ty stěny dát na bílou kávu,ta bílá se bude tlouct s tou stěnou...

hodnocení

2x

Dobrý den. Stěny bych volila v odstínu šedé, nebo ccapucinno. Za obývací stěnou bych volila odstín v barvě sedačky. Tedy oranžový. Jen můj názor. Přeji, ať se zadaří a hezký, útulný domov.;)

pt®
hodnocení

0x

Oranžová je trochu ostrá barva a pro její ztlumení bych volila béžovou, nebo ccapucinno. Dám Vám odkaz na barevné spektrum, kde protilehlé barvy jsou v kontrastu a vedlejší jsou barva doplňující. Již jsem to tu jednou vkládala, ale nemusíte to alespoň hledat. Tak ať Vám to pomůže při výběru.

ografologii.blogspot.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]