Nejste přihlášen/a.
U dvojdílných vchodových dveří do domu otvíraných dovnitř máme u dílu ,který se otevírá ,mezeru mezi dveřmí a dlažbou v předsíni.Do předsíně táhne ,při větším dešti teče voda, je cíti veškerý zápach ze sousedních komínů a veškerý rámus zvenku jako by byl přímo v předsíni .Čím by se daly dveře dole jakoby "nastavit".Výměna celých dveří nepřipadá v úvahu.Moc děkuji za nějakou radu,která by nám pomohla.
Řeší se déšt, průvan, smrad, který jde z venku do místnosti, dveřma.
Proč se neřeší problém z venku? Zvednout vchod do domu?
doplněno 23.02.12 14:18:Omlouvám se, jen můj názor.
Když jsem kamarádovi dělal barák , tak tam měl provizorní dveře a na mně tam táhlo. Nevím co mně to napadlo , ale dveře jsem vysadil a hřebíčkama jsem mu tam přichytil Tubex ( používá se na izolaci potrubí) . Upozorňuji , že to jsou staré dveře. Má je tam dodnes -asi dvě leta a moc si to všem chválí jak jsem mu to opravil. ( Že mi tím dělá ostudu ho nezajímá. ) materiál 14kč,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.