Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat. Zakoupil jsem byt v novostavbě, nyní prožíváme první zimu cca -7 stupňu v noci. Máme obývací místnost, která má cca 32m2. Jsou zde umístěny dvě topné tělesa. S tím, že mám puštěné radiátory na maximální výkon. Tedy topí se na maximum. Teplota v místnosti však nepřesáhne hodnotu 22,3 stupně ( teploměr metr nad zemí). Chci se zeptat dá se reklamovat nedostatek topných těles? Nebo je to v normě? Nebudu doplácet na to, že není možné místnost vytopit a radiátory pojedou pořád na plno?
Dobrý den. Já mám obývací místnost 24 m2 a jeden radiátor. Bydlím pod střechou v nezatepleném domě. Topení mám puštěné na poloviční výkon a teplota v místnosti je okolo 24°C. Záleží, jak máte byt situovaný. Byt máte v přízemí, rohový nebo pod střechou? Máte radiátory celé horké, nebo jenom část? Na to, že topíte na maximum, tak je teplota v místnosti nízká. Připravte se, že budete za vytápění dost doplácet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.