Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malba po štukování

Od: rastamartin odpovědí: 3 změna:

dobrý den poradil by mě někdo jak přemaluji fleky po penetraci? mam od ní postříkanou jednu zeda nemůžu to za boha přemalovat,stále mě prosvítá růžová tedy štuk...zkoušel jsem to smirklem obrousit ale to taky nepomohlo.poradíte někdo nebo musim zed znovu oškrabat a znovu vyštukovat?dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

na nově vyštukovanou zed nejdřív nanesu vápený náter a pak teprv primalex nebo jinou malbu,penetrace se přidává dneska i do maleb kvuli otěru,,jestlí to nepujde tak hold novej štuk ale zdá se mě to divné

1jara*
hodnocení

0x

Nemáte tu malbu příliš řídkou. Tím bílým vápnem to je nejlepší, dvakrát a nechat vyzrát.

jabraka*
hodnocení

0x

Obvykle nedoporučuji penetraci pro nově štukované zdi.Penetrace se nevsákne stejnoměrně a pak dělá nátěr kocoury.Je mnohem jednodušší vymalovat nadvakrát,použít nejprve zředěnou barvu,nechat zaschnout a pak teprve druhou vrstvu hustším nátěrem.Nejraději štuk obrousím a vystěrkuji slabou vrstvičkou finální stěrky a po zaschnutí a opět přebroušení je dokonalá zeď,většinou maluji pak jen jednou.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na štukování
Otázky na téma štukování

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]