Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. chci jsi nechat udělat v bytě koupelnu.Mám ještě starý umakart.je to šílený.Poradíte co je lepší jestli zděná nebo sadrokartonová?Psala jsem několika firmám a ptaji se mě nato co chci.Děkuji
Dobrý den. Několik jader už mám za sebou a tuto otázku řeším se zákazníky pořád. Můj osobní názor je takový že sádrokarton je nahrazení papundeklu papundeklem. Já říkám jednoznačně zdít. Klasické jádro ( co to je vlastně klasické . Je jich moc typů) materiál Ytong - asi 5800,- zdící malta -570,- perlinka 600,- + fajnová - asi 350,- Zákazníkum doporučiji , aby zařizovací předměty byly zakoupeny už dopředu a pak se to dělá přesně na míru. Viděl jsem už pár jader ze sádrošu , které soused nad nimi vytopil. Nebyl to hezký pohled .
Milá Sari:
Rekonstruovat panelákovou koupelnu proto,že se mi nelíbí umakartová stěna,je pozitivní akce.Pak už záleží na tom,kolik peněz chcete invewstovat.Protože v mém okolí obývají paneláky většinou lidé,kteří nemají v kapsách plno lupenů,Dělám rekonstrukce jen úpravou panelů s umakartem.Na fotkách prezentuji,že takto rekonstruovaná koupelna vzhledem snadno konkuruje vyzděné a hlavně je za 1/4 nákladů.Přitom se ještě sveze i minimální úprava kuchyně,chodby a současně elektroinstalací.
JABRAKA
Sari,do předělávky jsem počítal i rekonstrukci kuchyně(tapety+ stropní kazety,obklady a montáž skříněk .Zařízení koupelny a kuchyně si majitel bytu pořídil sám.Koupil materiál-obklady,dlažby a lepidla.Práce s rekonstrukcí ho staly 38 tisíc.Nový elektorozvaděč,jističe,kabely zásuvky stály 10 tisíc-.Taková rekonstrukce jádra se samozřejmě neobejde bez úprav i okolí samotné koupelny,tedy zmíněné kuchyně a WC a chodby.Možnosti,jak předělat koupelnu,jsou ještě další,použití obkladů linem,případně desky ABITIBI.
JABRAKA
Naši mladí se těšili na zděnou rekonstrukci koupelny a tedy i předsíně a částečně kuchyně. Družstvo jim to zatrhlo, protože v hornějších patrech to udělali a barák začal sedat. Žádná sranda.
Proč odpovídáte na moji reakci? Já si tu koupelnu nedělám, pouze se snažím říci, že až si budu dělat doma koupelnu, tak si ji udělám z ytongu. Pokud se chcete hádat o názoru, pak se hádat nebudu, neboť názor je věc subjektivní. Pokud chcete provokovat, tak asi máte smůlu, začínám být vůči Vašim projevům a výlevům docela imunní...
Stačí ytong 7,5. Při rekonstrukcích bytových jader používáme ytong 10 jen na společnou zeď s kuchyní kvůli kuchyňské lince. Problémy nejsou.
Nevytápí se každý den, ale ono to jednou stačí. Stejně by se dalo říct, že je zbytečné se rozhlédnout na přechodu, protože mě autobus taky nepřejede každý den .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.