Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak zateplit klenutý strop ve sklepě, resp. jak napojit vatu mezi klenutím a nosníkem "Íčkem" a kolikátku vatu použít - viz obrázek. Na podlahu nad sklepem mohu dát pouze 6 cm polyš. Díky za rady
Dobrý den,
nejjednodušší řešení bude ten strop zarovnat do roviny - na strop přidělat dřevěný rám a do něj/na něj dát polystyren nebo vatu... asi tam budete mít problém i s vlhkostí, tak na vatu směrem dolů buď parotěs nebo radši ten polystyren.
Nebo mně ještě napadá lepit na strop tenké desky polysyterenu křížem, finálně přichitit příchytkama.
Honza
Dobrý den, to mě taky napadlo. Ale je to ve sklepě a už nyní je ten strop pak akorát...nízký. Asi mě ale nic jiného nezbude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.