Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.Nemáte někdo nějaké zkušenosti s Nano houbou?Několikrát se objevila ve ,,Slevomatu,,a dost ji tam vychvalují.Co myslíte,nejsou to zbytečně vyhozené peníze? Děkuji předem za případnou odpověď.
Předpokládám, že NANO-houba má něco společného s nano technologií. Nano technologie je v současné době velká móda. Lze očekávat, že se najde spousta vy.ůránků, kteří zneužijí obecně malé znalosti vlastností nano materiálů. Takže bych k vlastnostem této houby přistupoval obezřetně. Na druhou stranu, tak zvaná "švédská utěrka" je založená na stejném základu a prokazatelně funguje. Takže asi nejlepší způsob, jak zjistit účinnost houby bude si jí koupit a vyzkoušet (pro začátek jen jednu). Její cena není až tak závratná a i kdyby to byl podvod, jako obyčejná houba bude fungovat zcela určitě.
Dobrý večer. Vyzkoušela jsem ji a jsem fakt nadšená. Do těch peněz se mi taky moc nechtělo, ale ted nelituji. Vyčistí i to, co vypadalo, že už víc nelze-zažloutlé dveře-opět bílé, a pustili dokonce i stopy po čáře od podrážky od bot a do ted nevyčistitelná "supr čára" od dcery. Zažraná špína na balkonovém zábradlí-pryč. A dokonce i perfektně vyčistilo sporák a troubu normálně čistitelné jen drátěnkou. Jen pozor na ostré hrany a přílišný tlak při čištění-to se ji moc nelíbí. Každopádně nejsem vůbec zklamaná a kupuju znova. Přeji at jsou Vaše případné zkušenosti alespon , tak dobré jako mé.
Zkušenost nemám a vůči podobným novodobým vynálezům bývám velmi skeptický. Ale myslím, že tato technologie má budoucnost a vyhozené peníze to nebudou. Pokud ano, brzy je vyhodím stejným způsobem, také vážně uvažuji o pořízení tohoto pomocníka...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.