Nejste přihlášen/a.
Ahoj má někdo zkušenosti s distributorem plynu Lama energy respektive levnyplyn, právě mi jejich dealer nabýzel levnější plyn o 20% oproti RWE, ale já nic nepodepsal stím, že si nejdříve zjistím podrobnosti. Tak prosím pokud má někdo zkušenost ať se ozve díky.
Jsem u nich od srpna 2011, dnes mi došla faktura, průměrná cena srpen 2011- únor 2012 za 1 m3 15,32Kč
Potřebuji poradit,nechala jsem se taky ukecat a ted nevím jestli jsem udělala dobře,máš s nima dobrý zkušenosti?Díky za odpověd Blanka
Mám zkušenost velmi dobrou - s levným plynem jsem se dostal do styku jako dodavatel služeb a přešel jsem k nim od RWE - účty hned šly dolů a neměl jsem zatím absolutně žádný problém.
Podvádzajú,prepisujú dátumy ako im to vyhovuje - a neuznávajú si nič, skrátka oni sú TOP a zákazník 0.
Ludia to je právny štát...zmluva s dátum 26.10.2012 je im platná od 01.07.2012 - a sami si to prepísali a zaevidovali si zmluvu od 26.02.2012 -nebralo to im PC s tým dátumom /samo že nie/ orginál zmluvy mám.. čo mám robit, nahlásil,zavolal - napísal som mail o odstúpenie, nerešpektujú...
Neohlášeně přišli 2 pánové, jeden estrádně prohlašoval, že jde o kontrolu údajů tykajících se odběru.
3x jsem opakovala, že nehodlám měnit odběratele. Dušoval se, že o to vůbec nejde, že jen kontrola, abychom byli zatříděni ve správné cenové skupině s ohledem na výši odběrů. Hlavou se mi sice mihla otázka, proč tu tajtrdlíkůjí, vždyť je to součástí fakturace...
Ale klient na chodbě a rozpis dne...dost časově tlačil. Podepsala jsem tedy, že údaje (číslo plynoměru, elektroměru a blablabla) souhlasí. Desky otočil sem a tam, pak mi je s úsměvem předal a zmizel. No a ejhle, zjistila jsem, že jsem odběratelem Lama energy a.s.
Zaslal jsem tedy na udaný telefon SMS, ať se proto okamžitě vrátí, že oba víme, co se stalo.
Tak statečný nebyl.
Takže: do 30-ti dní písemná výpověď.
I takto to může vypadat.
Vážená paní Vivian,
nesmírně nás mrzí, že jste měla zkušenost s neprofesionálními obchodními zástupci společnosti Lama energy, takové případy se bohužel ojediněle stávají. Tito zástupci jsou najímáni, jako u většiny společností, přes agentury. Bohužel není v našich silách kontrolovat jejich etiku při výkonu práce. Chování zástupců, kteří Vás navštívili je opravdu nepřípustné. Pokud si pamatujete jména, či nejlépe čísla obchodních zástupců tzn. číslo uvedené ve smlouvě , kteří Vás navštívili, prosím zašlete je na emailovou adresu zákaznické linky zakaznik@lamaener/..., ukončíme s těmito obchodními zástupci spolupráci. Tímto krokem nám pomůžete udržet vysokou kvalitu našich služeb a dobré jméno společnosti, za což Vám velmi děkujeme.
Aneta Balurovová
Zákaznické oddělení Lama energy a.s.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.