Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Nenajde se tu někdo kdo má zkušenosti a užívá shrnovací/šoupací ale dřevěné! dveře.Vůbec nejsem těchto dveří které byly populární v době minulé přiznivcem. Bohužel v domě je jedno místo kde nic jiného dát nejde.Ted jsou tam už asi 25 let ty staré koženkové otřesné.Chci to celé alespon zrenovovat a zmodernizovat v rámci možností.Byl jsme se ale podívat po obchodech a tam je to stále stejné koženka,plast,koženka,plast...Na netu jsem ale našel shrnovací dřevěné mezi lamelama je vždy nějaká masivní látka,Zde je foto : dvere-posuvne.cz/...
Ty by se mi líbilo obložil bych vše kolem i dřevem a myslím že by to mohlo (i když tomu nefandím) trochu vypadat...Ty dřevěné bohužel nikde moc nejsou vidět nemá s nimy někdo zkušensoti v provnání s koženkou a palstem?
děkujiu
Montáž jednoduchá, ale osobně je nemám rád. U kamaráda jsem je montoval asi před dvaceti lety a dosud fungují, i když pravda, většinou jsou otevřený a zavírají se jen vyjímečně.
Taky je nemám rád jak už jsem ale psal opravdu nemám jinou možnost v jednom místě.Ty plastové s dřevěným dekorem mají v každěm BAU...to je hrůza z toho mám pupínky a jak to chrastí.Proto se ptám na ty opravdu dřevěné v odkaze já se tam bojím aby se netrhala ta masivní látka nezi dřevěnýmy lamelami.Snad se někdo ozve kdo je má.Dík P.
Jednou z možností je nechat si u truhláře vyrobit dveře z masivu. Dveře na obrázku jsou 4 křídlé- otvor š. 190, lze i dvoukřídlé. Ztráta šířky u 2 křídlých je asi 6 cm, výhoda, že chodí po horním profilu a na podlaze zádné vedení nepřekáží. Křídla namusí být nutně rámová, lze použít i LDTD. Nevýhoda- vyšší cena kování, na uvedené asi 6,5 kilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.