Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PRACH - co s tím?

Od: saq* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, mám takový problém..

utírám každý den prach, ale už mě to vážně unavuje, každý den mám v pokoji tu samou vrstvu..a to půl hodinové utírání prachu je fakt nesnesitelné, nemáte někdo nějaké rady?.. díky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prach
hodnocení

0x

Čističku vzduchu zbavit se všeho chlupatého půjčit stroj na čištění koberců?

saq*
hodnocení

no já mám 17 let takže vyhazovat chlupatou pohovku ze mi z pokoje vážně nechce

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jakym prostredkem to cistis? ja mam pronto proti prachu a nic moc. Ma mit antistaticke ucinky, takze prach by se nemel tak rychle objevovat. Ale je to zlost. Znam to taky.

sargo*
hodnocení

0x

Pomohlo by přestěhovat se... což vím, že je rada na nic, ale když já s takovou láskou vzpomínám na jedno z našich bydlišť, kde jsem utírala prach jednou za dva týdny a to ho ještě nebylo moc! *smich* Bohužel to byl asi jediný klad onoho bydliště, takže teď utírám častěji, ale měnit se mi nechce :-D Ano, čištička vzduchu je asi jediná reálná možnost. Nejsou zase tak drahé. A trochu si zefektivnit věci v místnosti - vyložené čičurky schovat do šuplíku nebo za sklo, přidat nějakou mokřejší kytku. :)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Něco koupit je taky možnost, ale asi by stálo zato, si vypozorovat, co to zaprášení vlastně způsobuje. A to se pokusit nějak odstranit, nebo hodně omezit. Za deště, nebo sněhu je toho polétavého prachu míň. Tak třeba rozumně větrat, s ohledem na to.

lotus*
hodnocení

0x

Určitě bych hledala odkud se ten prach bere - koberce, nábytek. Kdyby to byla ta pohovka, tak bych třeba zkusila nějaký přehoz a přestala ji alespoň užívat, když ne vyhodit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]