Nejste přihlášen/a.
Lze položit plovoucí podlahu na vrzají í parkety? byt je v paneláku a ty parkety jsou nic moc, místy vržou. Nechcou se mi trhat a poté bych podlahu musel vyrovnávat nivelitem. Máte někdo zkušenost s touhle věcí? V plánu mám následující: 1) na patkety položit hobru, 2) na to miralon, 3) plovoučka. bude mi to přes to vše vrzat? Děkuji za rady
Jestli budete dávat hobru, tak mirelon není třeba. Dával jsem 8mm hobru přímo na parkety, sice nevrzaly, ale myslím, že vrzat nebudou, protože váha se rozloží na velkou plochu. Asi bych do mezer mezi parkety kde vržou nalil lepidlo na dřevo d3 nebo d4, pro jistotu, aby se pak nemusela hotová plovoučka rozdělávat.
Zítra jedu do Obi a ptám se Vás, pod plovoučku je lepší hobra či mirelon? popř. kolik mm. Plovoucí podlahy pokládám na parkety...Děkuji za pomoc. Maroš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.