Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit odštípnutou glazuru nebo dlaždici

Od: jirkabrux* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

v interiéru se mi stala nehoda spadl mi okurkáč na dlaždice. A už to bylo. Roh jedné dlaždice je úplně odštípnutý

a já bych to potřeboval nějak napravit. Můžete mi poradit?

Jak opravit odštípnutou glazuru nebo dlaždici

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav*
hodnocení

2x

Jedine obe vysekat a dat nove a poradne je prilepit a zasparovat, tyhle nesedeli natvrdo a proto se orazili, tohle neni odstipla glazura, ale cela dlazdice.

doplněno 20.02.12 14:46:

Ted sem si precet popisy, obe jsou urazene uplne, jenom ta cerstva nemela tak udelanou sparu a proto se to odrazilo vic.

jabraka*
hodnocení

2x

V prodeji jsou malé soupravy epoxy lepidel.Ty se namíchají(lepidlo a tužidlo ) a není problém vmíchat na příklad cihelný prach.Ulomený růžek odsekat ocelovou špičkou a zalít tímto lepidlem.

JABRAKA

des*
hodnocení

0x

Přilepit lepidlem?

doplněno 20.02.12 18:20:

To postižení je nepatrné a oprava dá tolik práce,že bych to neřešil.

instalater*
hodnocení

0x

Zdravíčko .Pokud budeš mít nové dlaždice , tak při vysekávání postupuj od středu dlaždice ke kraji . Já je například navrtávám vidiákem ve středu , abych vyrušil pnutí na krajích a tím poškození okolních dlaždic. U této práce se vyplatí nespíchat a brát to po milimetrech. Já jsem byl ze začátku divočák a tak místo jedné jsem pak měnil tři. Hodně zdaru

balu76*
hodnocení

0x

ja to vzdy vysekal bez toho lepidla pod dlazbou a prilepil jsem ji silikonovym tmelem.Ale kdyz to pujde s lepidlem tak vysekat cele.

instalater*

Pro balu76 . Zdravím . Silikonem to není problém na obklad do kterého nevrtáš . Na dlažbu je lepší lepidlo a to nanést jak na zem tak na dlažbu a spojit. Pokud ti na to něco spadne takhle podlepená dlažba lépe vydrží . A samozřejmě flexi lepidlo a flexispárovačku. U velkých ploch ještě dilatační spáru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]