Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Odvolejte se proti výroku pojišťovny a tím, že nesouhlasíte s vyčíslenou částkou škody. A namítněte předpojatost, protože poškozená v té pojišťovně pracuje, dochází zde ke střetu zájmů. Trvejte na tom, aby škodu prověřil někdo jiný, nestranný, protože jí neuznáváte v této výši, ve které byla vyčíslená a dána Vám k úhradě. Kdybyste neuspěli, museli byste to řešit soudní cestou.
Děkuji za odpovedi,odvolani uz mame sepsane zitra jdem na pojistovnu,jsem na materske 2deti a tato čáska je pro nas opravdu velka počítali jsme cca do 5000kc.A hlavne ja nerozumim tomu proc po nas chce pojistovna penize jsem z toho opravdu na prasky
Pojišťovna vás nejspíš uznala jako viníka, řešili to s vámi předem? Nebo sousedka třeba nějakou domluvou, kdyý je sama pojištěná?
ne nikdo to s nami neresil byli jsme u ni nekolikrat nebyla doma odjela dnes jsme u ni taky byli ale neotevira dvere a pritom sviti vime ze je doma
"Julii", až zjistíte co a jak, dejte sem vědět. Budeme třeba moudřejší a budeme umět poradit aktuálněji.
doplněno 20.02.12 14:47:Julii, díky za zprávu. Zavání to...Nedejte se!
děkuji,určite napisu zitra rano jdeme na pojistovnu a posilame dopis s odvolanim na centralu.jsem sama zvedava jak to dopadne,ale bez boje se nechci vzat!
dnes jsme byli za pravnikem poradil nam abychom se nebavili se sousedkou jen pisemne a at pozadujeme veskere faktury učtenky atd.na pojistovnu jsme volali tak byli strasne sokovany že jsme podali odvolani a ze chceme presetreni pripadu tak uvidime co bude dal.na nasi zadost nam poji.poslala fotky a vyuctovani
já nák nechápu důvod proč byste něco měli platit pojištovně.to že měla svou pojistku na byt a byla jí proplacena náká škoda je věc pojištovny a likvidátora který tu škodu odhadoval a ne vaše.v každym případě bych se odvolal a chtěl vidět všechny doklady měla by existovat fotodokumentace škody papíry bych si skopíroval a šel podat oznámení pro podvod já vytopil nechtěně souseda a stálo mi to 2000kč
proč mam něco platit pojištovně důvod?
paní si opravý škody vzniklé vytopením přinese mi fakturu bud s ní souhlasím a zaplatím to nebo stím nesouhlasím a paní musí dokázat že jí způsobená škoda opravdu vznikla.
co stím má pojištovna proboha společnýho? navíc škoda vznikla neůmyslně technickou závadou
Vaše zařízení způsobilo škodu, vy nejste pojištěni, tudíž se pojišťovna která škodu uhradila hojí na vás. Proč by měla být škodná, uhradit to jiní poplatníci, když vy jste jí nic neplatili? Tomu se nepodivuji, nemocniee také žádqají regres. Jiná věc je výše škody, tam se braňte, škoda že jste to nevyfotili.
proč by pojištovna která se mnou nemá nic společnýho měla hradit škodu za mě a pak to po mě požadovat to mi hlava nebere ještě bych byl ochoten pochopit kdybych to způsobil ůmyslně. navíc škoda byla způsobena soukromé osobě né pojištovně to že paní má na byt uzavřenou svou soukromou pojistku je její věc to je jako bych někomu naboural auto pán by si ze svýho havarijního pojištění ho nechal opravit a pojištovna by to pak žádala po mě to je přeci nesmysl čuju těžkou levotu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.