Nejste přihlášen/a.
Ahoj
mám na vás dotaz
v bytě mám umakartové jádro, konstrukce je nezhnila proto jsem se rozhodl ji ponechat a hodit na to obklady ale na jedně straně jsem musel umakart vybourat aby mi po nanesení obkladu zbylo místo pro pračku
včera když jsem odkrýl stěnu tak to bylo horší než jsem čekal, panely jsou jsou dosti nerovné ale budiš nejde o moc ale je tam přechod na duhý panel a místy jde bezmála o centimetr
chcí na ten beton hodit sadrokarton a na něj rovnou lepit obklady ale potřebují poradit jak přilepit sadroš na beton a především jak to vyřešit ohledně te nerovnsti u přchodu na druhý panel
předem děkují za rady
Proč bys tam dával sádrokarton?Jen tu stěnu podle latě srovnej trošku do roviny flexilepidlem a po zatvrdnutí rovnou lep obklady!
JABRAKA
takže mám koupit "flexilepidlo" na dlažbu, srovnat tím zeď a pokračovám na ni lepením obkladu
bude to držet na tom betonu když tam bude přes cenťak lepidla a na tom ještě ty obklady?
děkují
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.