Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kypřící prášek - poznáte rozdíl ve značce?

Od: lolaxxxxxxx odpovědí: 7 změna:

Jaké máte zkušenosti s kypřícím práškem? Když ho koupím v kaufflandu, mám pocit, že nám to rozežírá zuby, ( samozřejmě už upečený v buchtě ) . Je takový divný.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je spousta různých značek prášku, jako jiné věci. Já osobně mám ráda značku oetker, nebo vitana. Ceny zas tak rozdílné nejsou.Ono záleží i kolik toho prášku do buchty dáte, a jak je rozmíchaný, třeba na 200g mouky stačí jen půlka.

hodnocení

2x

Kypřící prášek nemůže rozežírat zuby.

Do pečiva, se ho dává, jen malé množství.

Prochází tepelnou úpravou, 180 stupňů.
Kolikrát do měsíce jíte něco, kde je prášek do pečiva?
V dnešní době konzumace ovoce a zeleniny, diet, většina mladých lidí jí jen vše zdravé a tam není kypřící prášek.
V naší domácnosti se Kypřící prášek používá hrozně málo.
K pečení používám kvasnice.
doplněno 19.02.12 20:29:

Kypřící prášek používám Dr. Oetker

doplněno 19.02.12 20:49:

Jen doplňuji ke značce.

Není to reklama, můžete vyzkoušet si koupit Kypřící prášek a dělat stejnou věc s každým jiným výrobcem prášku. Uvidíte rozdíl.

Další vyzkoušení je u pudinku: Vyzkoušela jsem tři výrobce, podle dobré chuti, jsme zůstali u stejného výrobce Dr.O...

Ostatní pudinky jsou třeba bez chuti, nebo vodové, nedokáži to vysvětlit.

ahasver4*
hodnocení

2x

Já bych viděl problém v množství použitého prášku,ne ve značce.Taky se člověk musí naučit odhadnout množství...Je to o cviku..:)

lidus*
hodnocení

1x

Je mi jedno jaký prášek do pečiva a nebo jedlou sodu používám. Žádný problém nemám.

lolaxxxxxxx
hodnocení

Já to vidím jako problém v kvalitě. Jinak používám do buchty dle receptu.

danielaaa
hodnocení

0x

zkuste používat ten,co prodávají v drogeriích DM,je bez fosfátů

hodnocení

0x

Mi je to taky jedno, jakou značku mám a určitě se mi to na zdraví neprojevilo. :D Ráda dávám vždycky napůl prdopu a sody. Pečivo naskočí stejně ale víc mi to chutná s troškou sody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]