Nejste přihlášen/a.
Jaké máte zkušenosti s kypřícím práškem? Když ho koupím v kaufflandu, mám pocit, že nám to rozežírá zuby, ( samozřejmě už upečený v buchtě ) . Je takový divný.
Kypřící prášek nemůže rozežírat zuby.
Do pečiva, se ho dává, jen malé množství.
Prochází tepelnou úpravou, 180 stupňů.Kypřící prášek používám Dr. Oetker
doplněno 19.02.12 20:49:Jen doplňuji ke značce.
Není to reklama, můžete vyzkoušet si koupit Kypřící prášek a dělat stejnou věc s každým jiným výrobcem prášku. Uvidíte rozdíl.
Další vyzkoušení je u pudinku: Vyzkoušela jsem tři výrobce, podle dobré chuti, jsme zůstali u stejného výrobce Dr.O...
Ostatní pudinky jsou třeba bez chuti, nebo vodové, nedokáži to vysvětlit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.