Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje vrtačka bez příklepu?

Od: reni* odpovědí: 12 změna:

zdravím, sháním malou levnou vrtačku bez příklepu, strávil jsem na netu půl dne ale nic jsem nenašel. Velké bez příklepu jsou, taky jsou docela drahé. V OBI jsem taky nepochodil. Nemáte tip, nebo se to už nevyrábí?

dík

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

V Baumaxu jsem včera viděl i kolom tří stovek.Jestli ho máte někde poblíž...

doplněno 19.02.12 18:07:

Jednu takovou jsem si tam koupil asi před třemi roky a jede pořád.Je ale pravda,že já nejsem žádný,,zavilý,kutil...:)

reni*
hodnocení

díky za tip na Baumax, zítra zkusím. Listoval jsem v jejich nabídkovém letáku ale nic jsem nenašel.

hodnocení

0x

ach jo, ten trh a nabídka vrtaček vás asi úplně zblbla, každá malá vrtačka s příklepem je i vrtačkou bez příklepu, ten se jen vypne!to nevíte. A navíc ty příklepy jsou tak neúčinné či nekvalitní, že je lepší právě (malou) vrtačku používat bez příklepu. Nebo si pořiďtě aku šroubovák = malá vrtačka bez příklepu... kapišto?

doplněno 19.02.12 18:38:

použij bazary na netu, třeba, muj-bazar-cz,bazos,i-bazar

reni*
hodnocení

vrtačku s příklepem mám, potřebuji ale jednoduchou vrtačku která má pevné přední ložisko a co nejdelší uložení hřídele se sklíčidlem. Bude používaná v přesném stojanu a na to se vrtačka s příklepem rozhodně nehodí . Kapišto!

ale levná vrtačka vám v přesném stojanu bude k ničemu. i poměrně drahé vrtačky "hážou".

reni*
hodnocení

to je pravda, ale říkám si že když bude nová tak to snad nebude nejhorší, případně zkusím vyměnit to přední ložisko, to bývá kritické místo. Jak je zadní uložení nevím, v nejhorším to bude "futýrko".

tosi taky myslím. Možná stará těžká vrtačka, co se prodávala za komára, ale málo jetá, by posloužila nejlíp.

reni*
hodnocení

souhlas, ale ne těžkou, to by můj stojan neunes¨. Přemýšlel jsem o malé staré narexce, měla bytelnou převodovku ale jsem líný dodělávat regulaci otáček :)

benjik*
hodnocení

0x

zdravím, možná že mám to co potřebujete vrtačku s pevným vývodem nasklíčidlo,regulací,stojánkem pohyb spodního talíře nahoru dolu páčkou,pohyb samotné vrtačky po nosníku nahoru dolu pro jiné nastavení,pro představu malá sloupová,foto mohu poslat

reni*
hodnocení

díky, ale já stojan mám, potřebuji vrtačku k tomuto: proxxon-direct.com/...

e250td*
hodnocení

0x

Jedna z mnoha možností .. heureka.cz/...

reni*
hodnocení

dobrá ale trochu mimo rozpočet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]