Nejste přihlášen/a.
zdravím, sháním malou levnou vrtačku bez příklepu, strávil jsem na netu půl dne ale nic jsem nenašel. Velké bez příklepu jsou, taky jsou docela drahé. V OBI jsem taky nepochodil. Nemáte tip, nebo se to už nevyrábí?
dík
V Baumaxu jsem včera viděl i kolom tří stovek.Jestli ho máte někde poblíž...
doplněno 19.02.12 18:07: Jednu takovou jsem si tam koupil asi před třemi roky a jede pořád.Je ale pravda,že já nejsem žádný,,zavilý,kutil...
ach jo, ten trh a nabídka vrtaček vás asi úplně zblbla, každá malá vrtačka s příklepem je i vrtačkou bez příklepu, ten se jen vypne!to nevíte. A navíc ty příklepy jsou tak neúčinné či nekvalitní, že je lepší právě (malou) vrtačku používat bez příklepu. Nebo si pořiďtě aku šroubovák = malá vrtačka bez příklepu... kapišto?
doplněno 19.02.12 18:38:použij bazary na netu, třeba, muj-bazar-cz,bazos,i-bazar
vrtačku s příklepem mám, potřebuji ale jednoduchou vrtačku která má pevné přední ložisko a co nejdelší uložení hřídele se sklíčidlem. Bude používaná v přesném stojanu a na to se vrtačka s příklepem rozhodně nehodí . Kapišto!
to je pravda, ale říkám si že když bude nová tak to snad nebude nejhorší, případně zkusím vyměnit to přední ložisko, to bývá kritické místo. Jak je zadní uložení nevím, v nejhorším to bude "futýrko".
tosi taky myslím. Možná stará těžká vrtačka, co se prodávala za komára, ale málo jetá, by posloužila nejlíp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.