Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příprava uzeného kuřete

Od: jaja28* odpovědí: 7 změna:

Zdravím.

Poprve jsem koupila celé uzené kuře a teď přemýšlím jak s ním naložit. Má se kuře rozporcovat a ještě vařit, nebo péct?*zed* Myslíte si že je dostatečně vyuzené a nebude polosyrové? Určitě je vás tu spousta, co jste už celé uzené kuře koupili a připravovali, tak prosím o radu. Předem díky.*dril*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Většinou se dá přímo konzumovat i když celé je asi lepší ještě upravit.Manželka dá ještě péci a s bramb.kaší

macka80*
hodnocení

0x

Nevím jaké máte ale jestli vakuované od Vodňan tak to já rozporcuji a pak ohřeju v mikrovlnce a je to

pohanka*
hodnocení

0x

Kupovala jsem kdysi pouze uzená kuřecí stehna a vždy jsem je chvíli povařila ve vodě.

majkam
hodnocení

0x

Občas koupím uzená stehna,tak je pořádně promyju,dám do pekáčkumkousek másla,podliju a ještě dopeču až je horké.Maja

hodnocení

0x

Já kupuji uzená stehna vakuově balená. I s obalem je dávám na pařák a chvilku je tam nechám. Kdybych měla celé kuře, tak bych ho také chvíli nechala povařit na pařáku. Vařené ve vodě už není tak dobré.

hodnocení

0x

Posledně jsem ho prostě rozpůlil, dal do pekáčku a trochu rozpekl. Mňamka.

jaja28*
hodnocení

Všem vám moc děkuji za odpovědi. Asi je tedy ještě trošku rozpeču v troubě. Díky.*tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]