Příprava uzeného kuřete

Od: Datum: 07.12.12 18:13 odpovědí: 7 změna: 09.12.12 18:34
avatar

Zdravím.

Poprve jsem koupila celé uzené kuře a teď přemýšlím jak s ním naložit. Má se kuře rozporcovat a ještě vařit, nebo péct?*zed* Myslíte si že je dostatečně vyuzené a nebude polosyrové? Určitě je vás tu spousta, co jste už celé uzené kuře koupili a připravovali, tak prosím o radu. Předem díky.*dril*


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: macka80*
Datum: 07.12.12 18:28

Nevím jaké máte ale jestli vakuované od Vodňan tak to já rozporcuji a pak ohřeju v mikrovlnce a je to

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 07.12.12 18:40
avatar

Většinou se dá přímo konzumovat i když celé je asi lepší ještě upravit.Manželka dá ještě péci a s bramb.kaší

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 07.12.12 19:03
avatar

Kupovala jsem kdysi pouze uzená kuřecí stehna a vždy jsem je chvíli povařila ve vodě.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: majkam
Datum: 07.12.12 19:12

Občas koupím uzená stehna,tak je pořádně promyju,dám do pekáčkumkousek másla,podliju a ještě dopeču až je horké.Maja

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 07.12.12 20:23
avatar

Já kupuji uzená stehna vakuově balená. I s obalem je dávám na pařák a chvilku je tam nechám. Kdybych měla celé kuře, tak bych ho také chvíli nechala povařit na pařáku. Vařené ve vodě už není tak dobré.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 07.12.12 22:50
avatar

Posledně jsem ho prostě rozpůlil, dal do pekáčku a trochu rozpekl. Mňamka.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 09.12.12 18:34
avatar

Všem vám moc děkuji za odpovědi. Asi je tedy ještě trošku rozpeču v troubě. Díky.*tanec*

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.