Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč vyzdívat koupelnu, nestačí obklad?

Od: yasmine* odpovědí: 6 změna:

Patnáct let starý panelák, zachovalá koupelna a záchod, původní, v bytě se bydlí 8 let. Manžel prosazuje vyzdít jádro za plného provozu domácnosti, já alergik oponuju, že by stačil obklad a vyzdít podlahy. Žádná plíseň, rez kolem vany. Prý nevím, co je za tím za bordel. Proč ta jádra musí být zděná, když zbytek bytu je stejně panel a překližka?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

4x

To Yasmine:

Moje řeč.Již patnáct let tyto rekonstrukce provozujeme a mohu dodat,že k plné spokojenosti zákazníků.Skutečně lze předělávku bytového jádra i s instalací sprchového koutu pořídit velmi levněkolem 60 000.-A není naprosto rozdíl ve vzhledu proti vyzděnému jádru.Malá ukázka koupelny.

JABRAKA

Proč vyzdívat koupelnu, nestačí obklad?
yasmine*
hodnocení

Ukázka koupelny paráda. Máte kontakt na dodavatele?

výtka
Upozornění od sys strejc 08. 10. 2008 15:47:02

Tady: www.branecky.cz

jabraka*

Díky,strýcu,ale tu reklamu sem dávat nechci.Jen chci podpořit ten správný názor.

JABRAKA

hodnotní členové Poradte.cz mohou občas na sebe ukázat ;) *palec*

Myslel jsem si, že budeš rád. Vždyť si nám sem vložil tolik obrázků z prezentace...

mecxx*
hodnocení

0x

Jestli to budete vyzdívat za plného provozu tak Vás lituju. Pomáhal jsem kamarádovi při akci rekonstrukce bytového jádra a majitelé zkoušeli hrdině bydlet dál, a nakonec stejně utekli. Tedy za plného provozu nidky!. Jinak zkuste - obkladani.eu tam najdete motivaci i radu. Pěkný den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]