Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sníží přidání skla do špal.oken hluk z ulice?

Od: blata* odpovědí: 11 změna:

Někde jsem slyšela ,že je možno snížit hluk z ulice přidáním dalšího skla do původních špaletových oken.Okna máme ještě pěkná ,nechceme je měnit za plastová-sousedi s nimi ani nemají moc dobré zkušenosti.Nevím na koho se obrátit, nemůžu na.jít nikoho ,kdo by mi řekl něco podrobnějšího a sama tomu vůbec nerozumím,prosím poraďte jestli to jde.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

2x

Zadejte do vyhledavače - zateplování oken - a na internetu najdete x firem, které se zabyvají instalací dvojskel do stavájících oken. Práce rychlá, čistá, bez bourání.

kjanik112*
hodnocení

2x

Už jsme to tady řešili. Najděte si to v archivu poradny. Popsal jsem i způsob, jak jsem si to udělal sám, a truhláře jsem vůbec nepotřeboval.

standa1*
hodnocení

0x

Je tu možnost udělat nová venkovní křídla s dvousklem (plněné plynem) jednak se zvýší tepelná izolace okna a také i zvukotěsnost,ale o kolik přesně nevím.

Zajděte do nějakého blízkého truhlářství kde se zabývají výrobou oken a tam vám řeknou více.

doplněno 18.02.12 23:04:

Ještě bych také doporučil přetěsnění křídel,ale to konkrétně hluk moc neutlumí

instalater*
hodnocení

0x

Dobrý večer. Na prvním baráčku jsem měl kastlová okna . Kamarád sklenář mi vnější okna vyfrézoval a vsadil tam nevím jak se to přesně jmenuje , ale myslím DITHERM . Tak že mi z toho udělal jako trojsklo 1 +2 . Super. Perfektní zvuková i tepelná izolace. Okna jsou 1,5 m od země a 1,5 m od silnice. Auta jsem skoro neslyšel. Můžu doporučit .

hodnocení

0x

Dělat nový křídla do starých rámů, to je strašně nevděčná práce a všechny kdo přijdou s tímto nápadem odmítám, protože cenově to vyjde strašně draze.

Bud zvětšit falce ve venkovních křídlech a osadit dvojsklem, nebo nový okna. Jistě sama poznáš, že přidání skla do prohloubenýho falce je podstatně jednodušší a levnější. I když stopky do vrchní frézy na tom hoří.

imrous*
hodnocení

0x

Kdysi jsem viděl reportáž v receptáři ohledně nějakých folií na sklo. Ale to víš, ten dnešní receptář je akorát snůška reklamních

bloků.*

jabraka*

Imrous.

Z těchto folií mám vzorky a reklamní letáky,u distributora jsem nabídnul,že je občas někomu nabídnu.Nakonec po prostudování materiálů jsem usoudil,že bych byl lhář,něco takového nabízet.

JABRAKA

hodnocení

0x

Zdravím, v bytě v panelovém domě jsme měli klasická šroubovací okna. Už před 15 lety jsme si nechali na venkovním křídle vyměnit sklo za izolační dvojsklo. Bylo to perfektní, okno mělo vlastně trojsklo, snížila se hlučnost, nebyly problémy ani s rosením skla. Projevilo se to i na vytápění. Doporučuji .Protože se dům zateploval, museli jsme okna vyměnit za plastová, jinak bychom je ještě měli. Odkud jste?

doplněno 19.02.12 18:37:

Už jsem našla jméno firmy a telefon, pracují po celé ČR. Mohu napsat do vnitřní pošty, jestli budete mít zájem.

blata*
hodnocení

Jano,byla bych moc ráda ,kdybyste mi mohla napsat tu firmu.Předem děkuji

blata*
hodnocení

Jano zapomněla jsem napsat,že bydlím v okrese Rychnov nad Kněžnou

Do vnitřní pošty jsem Vám napsala jméno firmy a kontakt na ni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]