Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lišta s drážkou

Od: artik* odpovědí: 13 změna:

Ahoj , potřeboval bych sehnat lištu z drážkou šíře lišty 5cm a délka max 1,8 m ( materiál si hliník ,nebo železo ) . Poradí někdo kde se dá sehnat? Zatím jsem nenašel .Díky

Lišta s drážkou

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to je klasika kolejnice pro posuvné dveře,neboli šoupačky,nábytek,herold,obi a takové to obchody

artik*
hodnocení

obi? :D tam jsem nepochodil . Ale zeptám se i dál , děkuji za info ( aspoň vím jak se to pojmenuje .)

kutilstvi.cz/...

jestli myslíte toto

Lišta s drážkou #2

hodnocení

0x

Jen ta lišta na šoupačky není široká 5 cm, ale to by snad nemuselo vadit.

artik*
hodnocení

to není ona , potřebuju drážku z obouch stran

doplněno 18.02.12 12:15:

5cm je podmínka .

Aha, tak to netuším kde sehnat, asi nějaký lepší železářství, nikoliv hyper super mega obchody.

K čemu to vlastně potřebuješ?

artik*
hodnocení

potřebuju udělat takovej držák na lyže , nějak mě nenapadá jak to udělat co nejlevnější .

Lišta s drážkou #3

Ale to by podle mě muselo jít naprosto v pohodě z tý dveřní kolejnice, vůbec bych se toho nebál.

artik*
hodnocení

ale jak tam pak přidělám nohy ,abych je mohl lehce demontovat?

artik*
hodnocení

a ještě dotaz , jak přidělám kulatinu do dřeva ,aby to fakt drželo?

Lišta s drážkou #4

Možností je mnoho, záleží jaký jsi kutil a jaký máš vybavení. Šel by přidělat na kolejnici nějaký pant se vzpěrou aby držela nohu rozevřenou. nebo dát dvě kolejnice na sebe, jednu s drážkou nahoru a druhou s drážkou dolů.Jedná se o kulatinu, nebo o závitovku? Kulatinu bych zalepil epoxidem, závitovku klidně taky. Nebo ji našrouboval do spojovacího kování na zdvojený okna.

artik*
hodnocení

je to závitovka . ok díky za rady , pokusím se s tím nějak poprat . V práci mam nějakej matroš ,takže nemusím nic ( až na tu lištu ) kupovat .

Hliníkové lišty různých profilů nakupuju tady : alupa.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]