Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
potřebovala bych poradit, jak mám vyčistit skvrny na koberci od psích loužiček. Pořídili jsme si štěně a než se naučilo vykonávat potřebu jen venku tak nám udělalo několik "cvrkanců" na koberci. Koberec je sice starý, chci koupit nový, ale než budou korunky na nový koberec, ráda bych ho nějak zatím vyčistila. Jedná se o vyčištění hodně malé plochy a navíc tam kde to není ani vidět (takže čištění komplet celeho koberce nepotřebuji). Doma nemám žádný přípravek na čištění koberců, tchyně mi poradila vyčistit to jarovou vodou nebo vodou zředěnou se savem ale toho sava se docela bojím. Koberec se světle modrý, a fleky od našeho psíka jsou žluté... Nevíte někdo jak a čím bych to vyčistila? Kupovat drahé balení čistících prostředků na koberce se mi moc nechce, to bych už raději koupila znovu nový koberec... Děkuju moc za případné rady
Vyplati se doma mit cistic na koberce ve spray.Jednou jsem to koupila,myslim ze znacky wanis.ale musi to byt spray.opravdu supr.Postrikala penou a houbickou pak vysala a skvrny od cerveneho vina a jine byly pryc.Muzete mit doma a kdykoliv rychle uklidit skvrnu,staci striknout a je to.Jine metody na cisteni kobercu,no slysela jsem posypat kysanym zelim a nechat pusobit.
Peršan, starý, ale krásně barevný, čistím jedině - kyselé zelí.
Zelí koupím v sáčku, dám do misky a postupně v rukavicích čistím kousek po kousku.
Špinavé zelí vyhodím do sáčku a vezmu čisté.
Když je skvrna, tak první čistím zelím, jdu dál a zpět se na místo vrátím třeba víckrát, až je koberec čistý.
Koberec celý vyluxuji, dám noviny, vysají vlhkost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.